Hiustalo Seinäjoki Päivölä, Päivölä

Citymarket Päivölä
Väinämöinen 2
60120 Seinäjoki

Avoinna:

Ark. 9-20 la 9-17

Reittihaku

Seinäjoen toimipiste sijaitsee Päivölän Citymarketissa. Meidän rikkautemme on ammattitaitoinen ja monipuolisen osaamisen omaava henkilökunta. Päivölästä löytyy nuorta energiaa ja rautaisia hiusalan ammattilaisia monien vuosien kokemuksella. Henkilökuntamme taitaa kaikenlaiset hiusalan työt ja palvelee aina positiivisella meiningillä.

Tarjoamme pikaisesti aikoja niin nopeisiin siistimisiin kuin vaativampiinkin töihin. Meille voit poiketa vaikkapa kauppassakäynnin yhteydessä ottamassa sivujen siistimisen  tai 15 minuutin pikakampauksen päivän juhlia varten.
Me pystymme palvelemaan koko perheen jopa samanaikaisesti, joka luo helppoutta arkeen.

Tuotemyymälässämme on laaja valikoima laadukkaita tuotteita ja paljon hyviä vaihtuvia tarjouksia. Ammattitaitoinen henkilökuntamme opastaa mielellään parhaat tuotteet juuri sinulle.

Mirkka

Parturi-kampaaja, esimies

Ystävällinen ja huomaavainen asiakaspalvelija pitkällä kokemuksella. Mirkka hallitsee työn kuin työn. Mirkan erityisvahvuus on tuotetuntemus, veitsileikkaukset, jenkkisiilit sekä kampaukset. Palvelua myös englanninkielellä.

Ari

Parturi-kampaaja, esimies

Helpostilähestyttävä asiakaspalvelija. Arilla on Hiustalossa 10 vuoden kokemus. Arin erityisvahvuudet ovat mallinmuutokset, haasteelliset värjäykset, parturityöt, hiustatuoinnit sekä jenkkisiilit. Hän on suorittanut syventävän värimestarikoulutuksen sekä Sassoon-leikkauskoulutussarjan.

Eija

Parturi-kampaaja

Päivölän rempseä ilopilleri! Eija omaa vankan ammatitaidon vuosien kokemuksen hiusalalta ja hänen vahvuutensa ovat permanentit ja klassiset sekä modernit kampaamo- ja parturi-palvelut. Palvelua myös englanninkielellä.

Eveliina

Parturi-kampaaja

Ystävällinen sekä huumorintajuinen asiakaspalvelija. Even erityisvahvuudet ovat naisten hiustenvärjäykset, unohtamatta kuitenkaan muita palveluja.

Juulia

Parturi-kampaaja

Iloinen asiakaspalvelija, jonka vahvuudet ovat miestenleikkaukset, mallinmuutokset sekä erikoisvärjäykset. Juulia on käynyt Sassoon-leikkauskoulutussarjan.

Karoliina

Parturi-kampaaja

Ystävällinen ja puhelias hiusalan ammattilainen. Karoliinan erityisosaamiset ovat hiustenpidennysten laitto sekä hiusten hemmotteluhoidot.

Saara

Parturi-kampaaja

Rauhallinen ja iloinen asiakaspalvelija. Saaran vahvuus on nuori, moderni näkemys sekä erityisen tarkka työnjälki.

Seija

Parturi-kampaaja

Rauhallista ja varmaa asiakaspalvelua vuosien kokemuksella. Seija hallitsee työn kuin työn. Seijan vahvuuksia ovat permanentit sekä parranajo veitsellä. Huumoria unohtamatta.

Susanna

Parturi-kampaaja

Rauhallista ja huolellista palvelua. Susanna hallitsee monipuolisesti kaikki työt hiusten parissa. Hänellä ei mene sormi suuhun haastavammassakaan työssä. Susannan erityisvahvuus on vankka tuotetuntemus.

Sussu

Parturi-kampaaja

Pieni, mutta pippurinen alan ammattilainen. Sussu hallitsee myös ehostukset juhlaan kuin juhlaan. Myös parranajot veitsellä kuuluvat hänen vahvuuksiin. Palvelua myös englanninkielellä.

Elina

Parturi-kampaaja

Iloinen ja asiakaslähtöinen palvelija. Elina osaa loihtia asiakkaalle varmasti sopivan mallinmuutoksen. Elinan erityisvahvuudet ovat leikkaukset sekä miesten hiustenvärjäykset.

Sofia

Parturi-kampaaja

Helpostilähestyttävä ja iloinen asiakaspalvelija, joka osaa ottaa asiakkaan toiveet huomioon. Sofia uskaltaa ehdottaa rohkeasti uutta mallia hiuksille. Hänen erityisosaamiset ovat kasvojen ehostukset sekä miestenleikkaukset.

Sara

Parturi-kampaaja

Iloinen ja monipuolinen asiakaspalvelija. Saran vahvuudet ovat tuotetuntemus ja sopivan mallin löytäminen asiakkaalle. Hän tekee töitä tunteella.