THE HAIR,

Stockmann 7.krs
Aleksanterinkatu 52 B
00100 Helsinki

Avoinna:

ark 9-21 la 9-19 su 11-18

Reittihaku

The Hairissa palvelumme alkavat huolellisella konsultaatiolla, jonka avulla varmistamme juuri Sinulle parhaan mahdollisen lopputuloksen. Liikkeessämme toteutetaan päivittäisten parturi-kampaamopalveluiden lisäksi kampaus- sekä ehostuskokonaisuuksia niin arkeen, kuin juhlaankin! Käytössämme ovat laadukkaat Kerastase -ja Redken tuotteet sekä hoitokäsittelyt. Ylläpidämme ammattitaitoamme ja opettelemme uusimmat trendit jatkuvalla ja säännöllisellä kouluttautumisella.

Tiimiimme The Hairissa kuuluvat nämä taitavat parturi-kampaajat: Jonna, Annika, Anniina, Jana, Kati, Maura, Nenna, Sanna, Vilhelmiina.

Tervetuloa viihtymään Helsingin Stockmannin 7. kerroksessa sijaitsevaan liikkeeseemme!

Kuvia kampaamosta

Jonna

Parturi-kampaaja, esimies

Jonnalla on alan työkokemusta jo yli 10 vuotta ja hänen erityisvahvuuksiaan ovat vaaleat  värit. Hän palvelee mielellään lapsiasiakkaita ja taitaa föön-kampaukset. Jonna palvelee asiakkaita myös englanniksi / in english.

Annika

Parturi-kampaaja, esimiesharjoittelija

Annika on erittäin asiakaslähtöinen työntekijä, joka nauttii kampaamotöistä, erityisesti kampauksista. Annika taitaa myös ehostukset. Iloisen ja pirteän asenteen omaavalla Annikalla on alan kokemusta useammalta vuodelta.

Jana

Parturi-kampaaja

Janalla on pitkä työkokemus parturi-kampaajan työstä ja lisäksi hän taitaa ehostukset. Janan vahvuuksia ovat leikkaukset ja erityisesti mallinmuutokset. Häneltä saat uusia ideoita ja näkemystä mikä juuri sinulle sopisi. Jana palvelee asiakkaita myös viroksi ja venäjäksi.

Maria

Parturi-kampaaja

Marian käsittelyssä saat asiakaslähtöistä palvelua vakaalla ammattitaidolla. Vahvuuksiin kuuluu miesten hiustrendit ja porrastetut polkkamittaiset leikkaukset.

Maura

Parturi-kampaaja

Mauran suosikkitöitä ovat räätälöidyt väri- ja leikkauskokonaisuudet niin kampaamo- kuin parturipuolellakin, sekä erilaiset hoitokäsittelyt. Hänelle tärkeää on luoda jokaiselle asiakkaalle yksilöllinen palvelukokemus. Maura palvelee asiakkaita myös englanniksi / in english.

Nenna

Parturi-kampaaja

Nennan vahvuuksiin kuuluu parturityöt sekä erikoisväritekniikat. Hänen mielestään parasta työssä on kun saa toteuttaa itseään. Nennalta sujuu myös englanti / in english.

Sanna

Parturi-kampaaja

Sannalla on työkokemusta alalta yli 15 vuotta. Hän tykkää suositella ja tehdä asiakkailleen rohkeitakin muutoksia! Sanna palvelee asiakkaita myös englanniksi / in english.

Vilhelmiina

Parturi-kampaaja

Vilhelmiinalla on rento ote työskentelyyn ja hänen vahvuuksiaan ovat lyhyiden hiusten kampaamotyöt, erikoisväri-tekniikat, sekä erilaiset letitykset. Vilhelmiina palvelee myös englanniksi / in english.

Anniina

Parturi-kampaaja

Anniina on ilopilleri, jonka erityisvahvuutena ovat kampaukset. Hän taitaa myös lasten kanssa työskentelyn ja pitää värikäsittelyiden teosta. Anniina taitaa myös ehostukset.