THE HAIR,

Stockmann 7.krs
Aleksanterinkatu 52 B
00100 Helsinki

Avoinna:

Supistetusti: Ark 10-21, la 10-19, su 12-18 (Normaaliaukioloajat: Ark 9-21, la 9-19, su 11-18) Pyhäpäivät voivat vaikuttaa liikkeen aukioloaikoihin.

Reittihaku

The Hairissa toteutetaan monipuolisesti parturi- sekä kampaamopalveluita niin arkeen, kuin juhlaankin. Liikkeemme on suunniteltu koko perheelle helposti lähestyttäväksi ja meiltä löytyykin perheen pienimmille autotuoli, jossa hiustenleikkaukseen tutustuminen käy helposti.
Käytössämme on laadukkaat Kerastase ja Redken tuoteperheet sekä hoitokäsittelyt. Koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti ja meille on tärkeää pysyä ajan hermoilla trendien parissa.

Tervetuloa viihtymään Helsingin Stockmannin 7.kerroksessa sijaitsevaan liikkeeseemme!

Kuvia kampaamosta

Maria

Parturi-kampaaja, esimies

VARAA AIKA,
THE HAIR »

Marian penkissä saat asiakaslähtöistä palvelua vakaalla ammattitaidolla. Mallinmuutostyöt ovat Marian mieleen, sillä niissä näkee oman kädenjäljen kaikista parhaiten. Liikkeemme Kerastase ja Redken tuoteperheet Maria tuntee kuin omat taskunsa.

Helena

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
THE HAIR »

Helena työskentelee liikkeessämme ilta- ja viikonloppu painotteisesti. Erilaiset hiustenleikkaus- ja värjäystyöt ovat Helenan vahvuuksia.

Mika

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA;
THE HAIR »

Mika on todellinen muodin moniosaaja. Mika loihtii niin kampaukset, leikkaukset kuin värjäyksetkin perinteisin sekä viimeisten trendien mukaisesti asiakkaalle sopien. Tyylin ja stailauksen täytyy olla tasapainossa ja tämä onnistuu Mikan kanssa. Mika palvelee kansainvälisesti monellakin kielellä.Also in english. Också på svenska. 

Sara

Parturi-kampaaja (opiskelija)

VARAA AIKA,
THE HAIR »

Sara suorittaa työharjoittelujaksoa liikkeessämme ja hän tekee töitä 50% alennuksella.

Sarah

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
THE HAIR »

Sarah on liikkeemme tuorein vahvistus ja tuo ilollaan hymyä jokaisen päivään. Sarah on taitava käsistään, erityisesti lettikampaukset luonnistuu häneltä. Monenlaiset leikkaus- ja värjäystyöt ovat myös Sarahin vahvuuksia. Also in english.

Sergei

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
THE HAIR »

 Sergein työskentely on tarkkaa ja rauhallista. Vahvuuksiin kuuluu hiustenleikkaukset, ripsien ja kulmien värjäyskäsittelyt sekä hiusten hoitokäsittelyt. Also in english. Говорю по-русски.

Tanja

Parturi-kampaaja (opiskelija)

VARAA AIKA,
THE HAIR »

Tanja suorittaa työharjoittelujaksoa liikkeessämme ja tekee monipuolisesti töitä 20% alennuksella.