THE HAIR,

Stockmann 7.krs
Aleksanterinkatu 52 B
00100 Helsinki

Avoinna:

ark 9-21 la 9-19 su 11-18

Reittihaku

The Hairissa palvelumme alkavat huolellisella konsultaatiolla, jonka avulla varmistamme juuri Sinulle parhaan mahdollisen lopputuloksen. Liikkeessämme toteutetaan päivittäisten parturi-kampaamopalveluiden lisäksi kampaus- sekä ehostuskokonaisuuksia niin arkeen, kuin juhlaankin! Käytössämme ovat laadukkaat Kerastase -ja Redken tuotteet sekä hoitokäsittelyt. Ylläpidämme ammattitaitoamme ja opettelemme uusimmat trendit jatkuvalla ja säännöllisellä kouluttautumisella.

Tiimiimme The Hairissa kuuluvat nämä taitavat parturi-kampaajat: Jonna, Annika, Anniina, Jana, Kati, Maura, Nenna, Sanna, Vilhelmiina.

Tervetuloa viihtymään Helsingin Stockmannin 7. kerroksessa sijaitsevaan liikkeeseemme!

Kuvia kampaamosta

Jonna

Parturi-kampaaja, esimies

Jonnalla on alan työkokemusta jo yli 10 vuotta ja hänen erityisvahvuuksiaan ovat vaaleat  värit. Hän palvelee mielellään lapsiasiakkaita ja taitaa föön-kampaukset. Jonna palvelee asiakkaita myös englanniksi / in english.

Anniina

Parturi-kampaaja

Anniina kertoo pitävänsä etenkin värileikkuu-kokonaisuuksista ja parturitöistä. Työssä palkitsevinta hänen mielestään on välittömästi nähtävä lopputulos ja asiakkaan hymy.

Maria

Parturi-kampaaja

Marian käsittelyssä saat asiakaslähtöistä palvelua vakaalla ammattitaidolla. Vahvuuksiin kuuluu miesten hiustrendit ja porrastetut polkkamittaiset leikkaukset.