THE HAIR,

Stockmann 7.krs
Aleksanterinkatu 52 B
00100 Helsinki

Avoinna:

Ark 10-20, la 10-19, su 12-18 (Pyhäpäivät voivat vaikuttaa liikkeen aukioloaikoihin.)

Reittihaku

The Hairissa toteutetaan monipuolisesti parturi- sekä kampaamopalveluita niin arkeen, kuin juhlaankin. Liikkeemme on suunniteltu koko perheelle helposti lähestyttäväksi ja meiltä löytyykin perheen pienimmille autotuoli, jossa hiustenleikkaukseen tutustuminen käy helposti.
Käytössämme on laadukkaat Kerastase ja Redken tuoteperheet sekä hoitokäsittelyt. Koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti ja meille on tärkeää pysyä ajan hermoilla trendien parissa.

Tervetuloa viihtymään Helsingin Stockmannin 7.kerroksessa sijaitsevaan liikkeeseemme!

Kuvia kampaamosta

Maria

Parturi-kampaaja, esimies

VARAA AIKA,
THE HAIR »

Marian penkissä saat asiakaslähtöistä palvelua vakaalla ammattitaidolla. Mallinmuutostyöt ovat Marian mieleen, sillä niissä näkee oman kädenjäljen kaikista parhaiten. Liikkeemme Kerastase ja Redken tuoteperheet Maria tuntee kuin omat taskunsa.Seuraa instagramissa maria.hiustalo

Sarah

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
THE HAIR »

Sarah on liikkeemme tuorein vahvistus ja tuo ilollaan hymyä jokaisen päivään. Sarah on taitava käsistään, erityisesti lettikampaukset luonnistuu häneltä. Monenlaiset leikkaus- ja värjäystyöt ovat myös Sarahin vahvuuksia. Also in english.

Sergei

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
THE HAIR »

Sergei taituroi erilaiset hiustenleikkaukset ja -muotoilut sekä loihtii upeat värikokonaisuudet eri tekniikoilla niin miehille kuin naisille. Also in english. Говорю по-русски.