THE HAIR,

Stockmann 7.krs
Aleksanterinkatu 52 B
00100 Helsinki

Avoinna:

ark 9-21 la 9-19 su 11-18

Reittihaku

The Hairissa toteutetaan monipuolisesti parturi- sekä kampaamopalveluita niin arkeen, kuin juhlaankin. Liikkeemme on suunniteltu koko perheelle helposti lähestyttäväksi ja meiltä löytyykin perheen pienimmille autotuoli, jossa hiustenleikkaukseen tutustuminen käy helposti.
Käytössämme on laadukkaat Kerastase ja Redken tuoteperheet sekä hoitokäsittelyt. Koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti ja meille on tärkeää pysyä ajan hermoilla trendien parissa.

Tervetuloa viihtymään Helsingin Stockmannin 7.kerroksessa sijaitsevaan liikkeeseemme!

Kuvia kampaamosta

Jonna

Parturi-kampaaja, esimies

Jonnalla on alan työkokemusta jo yli 10 vuotta ja hänen erityisvahvuuksiaan ovat vaaleat  värit. Hän palvelee mielellään lapsiasiakkaita ja taitaa föön-kampaukset. Jonna palvelee asiakkaita myös englanniksi / in english.

Maria

Parturi-kampaaja,esimiesharjoittelija

Marian käsittelyssä saat asiakaslähtöistä palvelua vakaalla ammattitaidolla. Vahvuuksiin kuuluu miesten hiustrendit ja porrastetut polkkamittaiset leikkaukset.

Anne

Parturi-kampaaja

Annen rauhallinen ja iloinen persoona saa kampaamo- ja parturikäynnistäsi aikaan arjen hemmottelevan hetken. Annen lempitöihin kuuluu leikkaukset ja värjäykset. Anne palvelee myös englanniksi.

Deqa

Parturi-kampaaja

Deqan rempseä luonne piristää päivääsi varmasti! Iloisen asenteen omaavalla kampaajalla on alan kokemusta useammalta vuodelta. Vahvuuksiin kuuluu parturileikkaukset, sekä kampaukset. Deqa palvelee myös englanniksi.

Ida

Parturi-kampaaja

Ida osaa ammattitaidollaan konsultoida juuri sinulle sopivan ja mieleisen lopputuloksen. Hänen lempparitöihinsä kuuluu kampaukset ja parturityöt. Ida palvelee myös englanniksi.

Mika

Parturi-kampaaja

Mika on todellinen muodin moniosaaja. Loihtii kampaukset ja perinteiset ja uudet tyylit asiakkaalle sopivat hiukset niin värein kuin leikkauksin. Monivuotinen kokemus näytöksistä maailmalta ja kouluttaminen ovat inspiroineet monipuolisen ammattitaidon ja pienen pilkkeen silmäkulmassa hiuksiin kuin hiuksiin. Tyylin ja stailauksen täytyy olla tasapainossa ja tämä onnistuu Mikan kanssa. Mika palvelee kansainvälisesti monellakin kielellä.