THE HAIR,

Stockmann 7.krs
Aleksanterinkatu 52 B
00100 Helsinki

Avoinna:

ark 9-21 la 9-19 su 11-18

Reittihaku

The Hairissa toteutetaan monipuolisesti parturi- sekä kampaamopalveluita niin arkeen, kuin juhlaankin. Liikkeemme on suunniteltu koko perheelle helposti lähestyttäväksi ja meiltä löytyykin perheen pienimmille autotuoli, jossa hiustenleikkaukseen tutustuminen käy helposti.
Käytössämme on laadukkaat Kerastase ja Redken tuoteperheet sekä hoitokäsittelyt. Koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti ja meille on tärkeää pysyä ajan hermoilla trendien parissa.

Tervetuloa viihtymään Helsingin Stockmannin 7.kerroksessa sijaitsevaan liikkeeseemme!

Kuvia kampaamosta

Maria

Parturi-kampaaja,esimiesharjoittelija

Marian käsittelyssä saat asiakaslähtöistä palvelua vakaalla ammattitaidolla. Vahvuuksiin kuuluu miesten hiustrendit ja porrastetut polkkamittaiset leikkaukset.

Ida

Parturi-kampaaja

Ida osaa ammattitaidollaan konsultoida juuri sinulle sopivan ja mieleisen lopputuloksen. Hänen lempparitöihinsä kuuluu kampaukset ja parturityöt. Ida palvelee myös englanniksi.

Mika

Parturi-kampaaja

Mika on todellinen muodin moniosaaja. Loihtii kampaukset ja perinteiset ja uudet tyylit asiakkaalle sopivat hiukset niin värein kuin leikkauksin. Monivuotinen kokemus näytöksistä maailmalta ja kouluttaminen ovat inspiroineet monipuolisen ammattitaidon ja pienen pilkkeen silmäkulmassa hiuksiin kuin hiuksiin. Tyylin ja stailauksen täytyy olla tasapainossa ja tämä onnistuu Mikan kanssa. Mika palvelee kansainvälisesti monellakin kielellä.

Pasi

Parturi-kampaaja, ohjaaja

Pasi aloittaa Hiustalossa Helmikuun alussa.