Hiustalo Nummela,

Citymarket Vihti, Nummela
Tuusankaari 1
03100 Nummela

Avoinna:

Ark 9-20 la 8-16

Reittihaku

Nummelan tiimi on iloinen, puhelias ja ammattitaitoinen. Täältä liikkeestä ei persoonallisuuksia puutu. Kaikki tuovat omat mausteensa Nummelan liikkeen ilmapiiriin. Tervetuloa Nummelaan viihtymään!

Kuvia kampaamosta

Jenna

Parturi-kampaaja, esimies

Jenna on iloinen, hymyilevä ja ammattitaitoinen. Hänen vahvuutena on vapaankäden vaalennukset (balayage, contouring) sekä naisten ja miesten leikkaukset. Myös kampaukset lukeutuvat vahvuuksiin. Jenna tulee myös hyvin toimeen lasten kanssa.

Annemari

Parturi-kampaaja

Annemari saattaa vaikuttaa hiljaiselta, mutta rauhallisen ulkokuoren alla on ammattitaitoinen tekijä, jonka vahvuuksiin lukeutuvat naisten leikkaukset sekä värit. Annemari tekee opintojen ohella osa-aikaisesti töitä. Annemari tulee hyvin lasten kanssa toimeen.

Janika

Parturi-kampaaja

Janika on valmistumisensa jälkeen aloittanut Hiustalossa. Janika on iloinen ja rauhallinen persoonallisuus, jonka vahvuuksiin kuuluvat värit ja leikkaukset.

Josefiina

Parturi-kampaaja

Josefiina on nuoresta iästään huolimatta hyvinkin taitava värjääjä ja leikkaaja. Hänen erikoisuutenaan on erilaiset vaaleat värit ja suuret värimuutokset. Myös miesten hiustenleikkaukset kuuluvat vahvuuksiin.

Kirsika

Parturi-kampaaja

Kirsika aloitti Hiustalossa opiskelijana, mutta valmistuttuaan sai äitiysloman sijaisuuden Nummelan liikkeestä. Kirsikan vahvuuksiin lukeutuvat kampaukset sekä erilaiset värjäykset.

Sanna

Parturi-kampaaja

Sanna on iloinen ja puhelias ammattilainen, joka on työskennellyt Hiustalossa jo 11 vuotta. Sannan vahvuutena on vahva ammattitaito, erilaiset värimuutokset ja kampaukset sekä naisten ja miesten leikkaukset. Hänen vahvuutena on myös lapset. Sannan tunnistaa hersyvästä naurusta.