Hiustalo

Hiustalo on ihmisläheinen ja aikaansa edellä oleva hyvän palvelun parturi­-kampaamo­-tuoteshop -ketjuyritys, jonka 36 liikettä sijaitsevat eri puolella Suomea.

Monipuoliset parturi- ja kampaamopalvelut

Hiustalo tarjoaa monipuolisia kampaamopalveluja muodikkaista värjäyksistä ja leikkauksista laadukkaisiin erikoishoitoihin. Laatu, ammattitaito ja palvelu ovat avainsanojamme. Liikkeiden ilmeessä korostuu yksinkertainen tyylikkyys, puhtaus ja siisteys. Selkää hierovat pesupaikat yhdistettynä kampaajan tekemään hiuspohjan hierontaan tuovat arkeen todellista luksusta. Ammattitaitoiset parturi-kampaajamme toteuttavat asiakkaan toiveiden mukaisen hiustyylin, antaen lisäksi runsaasti kotihoitovinkkejä ja -ohjeita.

Hiustaloista löytyy markkinoiden kattavin, yli 2000:n eri tuotteen valikoima laadukkaita kampaamotuotteita kotikäyttöön. Suomen halvimmat kampaamotuotteet löytyvät Outlet -myymälöistämme. Uusi nopea Fiksaamo -konseptimme palvelee aina ilman ajanvarausta. Fiksaamosta saat pika-avun joka menoon: olipa tarve lounastauolla hiusrajojen tai otsatukan siistiminen tai pikakampaus päivän piristykseksi.

Tutustu palveluvalikoimaamme »