Hiustalo Pori Mikkola, Mikkola

Citymarket Mikkola
Itäkeskuksenkaari 8
28130 Pori

Avoinna:

Ark 9-20 la 8-16

Reittihaku

Porin Hiustalo on ollut toiminnassa vuodesta 2008.

Liikkeemme sijaitsee Porin Mikkolassa kauppakeskus ICCOssa.

Liikkeemme tuotevalikoimasta löydät sekä ylelliset Redken – ja Kerastase tuotteet, että edullisemmat OUTLET-myymälän tuotteet.

Asiantunteva tiimimme palvelee teitä ilolla ja ammattitaidolla!

TERVETULOA PALVELTAVAKSI!

Kuvia kampaamosta

Leni

Parturi-kampaaja, esimies

Leni on työskennellyt Porin Hiustalossa parturi-kampaajana pian 8 vuotta ja toimii liikkeen vastaavana. Parturi-kampaajan töitä hän on tehnyt yhteensä 9 vuotta. Työssään hän kokeilee mielellään uusia tekniikoita ja pitää erityisesti pikkutarkkuutta vaativista hiustenleikkauksista. Suosikkituotteina häneltä löytyy työkärrystä tällä hetkellä Redkenin ja Kerastasen muotoilu- ja hoitotuotteet.

Janika

Parturi-kampaaja

Janikan ammatillisiin vahvuuksiin kuuluu miesten hiustenleikkuut sekä tuotetietous. Luonteeltaan hän on rauhallinen ja avoin. Erityisesti asiakaspalvelu on lähellä hänen sydäntään. Janika on työskennellyt Hiustalossa syyskuusta 2015 lähtien.

Emma

Parturi-kampaaja

Emma on iloinen, positiivinen ja energinen, keväällä 2016 valmistunut parturi-kampaaja. Erilaiset hiustenleikkaukset, raidoitukset ja permanentit lukeutuvat Emman lempitöihin. Emma on työskennellyt Hiustalossa maaliskuusta 2016 lähtien.

Sarah

Parturi-kampaaja

Sarah on keväällä 2016 parturi-kampaajaksi valmistunut ahkera ja rauhallinen nuori nainen. Hän tekee mielellään haastavia värjäyksiä ja kaikenlaisia hiustenleikkauksia. Hiustalossa Sarah on työskennellyt kesäkuusta 2016 lähtien.

Jaana

Parturi-kampaaja

Jaana on keväällä 2016 valmistunut iloinen, avoin ja sosiaalinen parturi-kampaaja. Jaana tekee mielellään kaikenlaisia hiustenleikkauksia ja kampauksia. Jaana suoritti kevään työharjoittelunsa Hiustalossa, ja kesäkuusta 2016 alkaen hän on työskennellyt pisteessämme.

Jessica

Parturi-kampaaja

Jessica, on positiivinen ja iloinen kolmannen vuoden opiskelija. Hänen lempitöitään ovat miesten hiustenleikkuut ja erilaiset kampaukset. Jessica valmistuu keväällä 2017.

Noora

Parturi-kampaaja

Opiskelen Porissa liiketaloutta ja työskentelen osa-aikaisena Hiustalossa.