Cm Hiustalo Oy on luotettava suomalainen parturi-kampaamoalan perheyritys. Hiustalo on nuorekas ja aikaansa edellä oleva hyvän palvelun parturi-kampaamo-tuoteshop -ketjuyritys, jonka toimipisteet sijaitsevat eri puolella Suomea.

Cm Hiustalo Oy on aloittanut toimintansa vuonna 2000. Lähtökohtana oli luoda helposti lähestyttävä liikeketju kauppakeskuksiin. Nopea palveluun pääsy on ollut kantava ajatus alusta saakka ja siihen yritys panostaa entistä enemmän tänäkin päivänä. Yrityksen on perustanut yrittäjäpariskunta Terhi ja Marko Keski-Jyrä ja yritys on edelleen heidän omistuksessaan. Alusta alkaen Hiustalo on tehnyt tiivistä yhteistyötä Keskon kanssa ja tästä syytä lähes kaikki toimipisteet sijaitsevat tällä hetkellä Citymarket -kauppakeskuksissa. Tulevaisuudessa yritys laajentaa toimintaansa myös muihin kauppakeskuksiin.

Cm Hiustalo Oy kasvaa, kehittyy ja uudistuu voimakkaasti. Hiustalon viidennentoista juhlavuoden kunniaksi uudistimme ilmeemme 2015. Tälläkin hetkellä remontoimme ja laajennamme olemassa olevia liikkeitä sekä perustamme uusia. Ammattitaidolla ja jatkuvalla määrätietoisella työllä olemme onnistuneet kokajan kehittämään liikevaihtoa.

Hiustalolle on myönnetty jo useita vuosia peräkkäin Suomen Asiatieto Oy:n myöntämä Suomen Vahvimmat sertifikaatti. Sertifikaatti on todiste yhtiön luotettavuudesta ja erinomaisesta maksukyvystä. Sertifikaatti myönnetään n. 12% yrityksistä.

Cm Hiustalo Oy on menestynyt hiusalan arvostetuimmassa kansainvälisessä Global Salon Business Award -kilpailussa, johon kutsutaan alan menestyneimmät yritykset. Barcelonassa yritykselle tuli voitto yleisestä johtajuudesta (Entrepreneurial Exellence Award For General Management) ja Hollywoodissa yritys sai ketjuyrityksen pääpalkinnon (Salon Entreprenneur of the Year Multi Unit). Tämä tarkoittaa, että moniliikkeisen yrityksen kaikki osa-alueet ovat kunnossa. Hiustalo sai kiitosta mm. erinomaisesta asiakaspalvelusta, virheettömistä tuotteista sekä henkilökunnan ja asiakkaiden välisen tiiviin yhteyden säilyttämisestä.

Yrityksen arvot:

  • Rehellisyys, oikeudenmukaisuus, tasavertaisuus
  • Ajan tasalla pysyminen ja kehittyminen
  • Asiakkaan odotukset ylittävä
  • Tulos
  • Laatu

Tutustu monipuolisiin palveluihimme tai etsi lähin Hiustalo -toimipisteesi!