Hiustalo Hämeenlinna, Tiiriö

Citymarket Tiiriö
Katsastusmiehentie 6
13130 Hämeenlinna

Avoinna:

Ark 9-20, la 8-17 Pyhäpäivät voivat vaikuttaa liikkeen aukioloaikoihin.


 Tutustu hinnastoomme tästä »

Varaa aika liikkeeseemme tästä »

Liikkeemme on käteisvapaa. Maksuvälineinä käyvät yleisimmät pankki-. ja luottokortit, sekä mobiilimaksu.

Reittihaku

Kuvia kampaamosta

Kati

Parturi-kampaaja, päällikkö

VARAA AIKA,
HÄMEENLINNA »

Kokenut ja ammattitaitoinen Kati pyrkii löytämään ratkaisun juuri sinun tarpeisiin tai ongelmiin, oli kyse palveluista tai kotihoitotuotteista. The service is also available in English.

Anne

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
HÄMEENLINNA »

Anne on monelle jo tuttu tekijä Hämeenlinnassa. Pitkän linjan ammattilaiselta sujuu niin permanentit kuin muutkin alan palvelut.

Julia

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
HÄMEENLINNA »

Helposti lähestyttävä Julia on tarkka ja ammattitaitoinen parturi-kampaaja.Erityisosaaminen löytyy värjäystöissä sekä kampaamoleikkauksissa. Värikorjaukset, luonnollliset sävyt ja kaikki muutostyöt niin väreissä kuin leikkauksissakin. The service is also available in English.

Laura

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA;
HÄMEENLINNA »

Iloinen ja motivoitunut parturi-kampaaja, joka tulee hyvin toimeen myös lasten kanssa. Lauralta sujuu kaikki palvelut, lempitöihin kuuluu erityisesti värit Lauralta palvelua myös englanniksi/The service is also available in English.

Sonja

Parturi-kampaaja, opiskelija

VARAA AIKA,
HÄMEENLINNA »

Olen toisen vuoden opiskelija Tavastian ammattioppilaitoksesta. Kehitän liikkeessä osaamistani leikkauksissa, rakennekäsittelyissä, sekä muissa pienissä töissä. Palveluistani saa -30% alennuksen. Huomioithan että työajat ovat hieman pidempiä.