Hiustalo Forssa, Kutomo

Citymarket Forssa
Kutomonkuja 1
30100 Forssa

Avoinna:

Ark 10-18 (norm. 9-20), la 8-16 (Pyhäpäivät voivat vaikuttaa liikkeen aukioloaikoihin.)


Tutustu hinnastoomme tästä »

Varaa aika liikkeeseemme tästä »

Liikkeemme on käteisvapaa. Maksuvälineinä käyvät yleisimmät pankki-. ja luottokortit, sekä mobiilimaksu.

Reittihaku

Forssan liike on vanhin nykyisistä Hiustalon liikkeistä. Meillä on laaja tuotevalikoima sekä ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta. Liikkeessämme on pitkät aukioloajat eli palveluun pääsee useimmiten ilman pitkiä odotusaikoja.

Kuvia kampaamosta

Minna

Parturi-kampaaja, päällikkö

VARAA AIKA,
FORSSA »

Minnan käsissä syntyy upeita leikkauksia yli 20 vuoden kokemuksella. Hänen suosikkisarjansa on laadukas Redken. Hän on helposti lähestyttävä ja ystävällinen.

Daniela

Parturi-kampaaja (opiskelija)

VARAA AIKA,
FORSSA »

Daniela on kolmannen vuoden opiskelija ja hänen vahvuuksiinsa kuuluvat leikkaukset ja kampaukset. Hän pitää eniten töistä, joissa tulee isoja muutoksia. Danielan töistä saa -15% alennusta.

Jenita

Parturi-kampaaja (opiskelija)

VARAA AIKA,
FORSSA »

Jenita on reipas ja iloinen kolmannen vuoden opiskelija ja taitaa parhaiten parturileikkaukset. Hän pitää suurista mallinmuutoksista. Jenitalta saa -30% kaikista palveluista.

Pinja

Parturi-kampaaja (opiskelija)

VARAA AIKA,
FORSSA »

Aurinkoinen Pinja on tarkka töissään. Naisten ja miesten leikkaukset ovat hänen vahvuuksiaan. Pinjan opintoja on vuosi jäljellä. Hänen tekemistään töistä saa -30% alennusta.

Tanja

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
FORSSA »

Tanja tykkää tehdä haastavia värjäyksiä ja leikkauksia. Tanja työskentelee toistaiseksi muutamana päivänä viikossa Forssassa.