Hiustalo Forssa, Kutomo

Citymarket Forssa
Yhtiönkatu 1
30100 Forssa

Avoinna:

Ark 9-20 la 8-16 (Pyhäpäivät voivat vaikuttaa liikkeen aukioloaikoihin.)

Reittihaku

Forssan liike on vanhin nykyisistä Hiustalon liikkeistä. Meillä on laaja tuotevalikoima sekä ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta. Liikkeessämme on pitkät aukioloajat eli palveluun pääsee useimmiten ilman pitkiä odotusaikoja.

Kuvia kampaamosta

Minna

Parturi-kampaaja, esimies

VARAA AIKA,
FORSSA »

Minnan käsissä syntyy upeita leikkauksia yli 20 vuoden kokemuksella. Hänen suosikkisarjansa on laadukas Redken. Hän on helposti lähestyttävä ja ystävällinen.

Neea

Parturi-kampaaja, esimiesharjoittelija

VARAA AIKA,
FORSSA »

Rempseän ja iloisen Neean vahvuuksiin kuuluvat väri- ja leikkuu töiden lisäksi vahva hoito- ja tuotetietous. Hän kouluttautuu monipuolisesti, jotta asiakkaat saavat aina ripauksen jotakin uutta. Neea työskentelee Forssan ja Nummelan liikkeissä.

Ellinoora

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
FORSSA »

Ellinoora on iloinen ja reipas. Hän tykkää tehdä erityisesti ripsien ja kulmien värjäyksiä sekä miesten hiustenleikkauksia.

Maria

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA;
FORSSA »

Maria on iloinen ja rauhallinen parturi-kampaaja, jolta luonnistuu kaikki työt. Marian lempitöitä ovat erilaiset kampaukset, raidoitukset ja miesten hiustenleikkaukset.

Noora

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
FORSSA »

Noora loihtii yli 10 vuoden kokemuksella veistoksellisia leikkauksia ja loistavia värjäyksiä. Hän on tarkka ja taidokas.