Hiustalo Imatra,

Citymarket Imatra
Tietäjänkatu 2
55120 Imatra

Avoinna:

Ark 9-20, la 8-16 (Pyhäpäivät voivat vaikuttaa liikkeen aukioloaikoihin.)


Tutustu hinnastoomme tästä »

Varaa aika liikkeeseemme tästä »

Liikkeemme on käteisvapaa. Maksuvälineinä käyvät yleisimmät pankki-. ja luottokortit, sekä mobiilimaksu.

Reittihaku

Liikkeemme sijaitsee keskeisellä paikalla, hyvien kulkuyhteyksien äärellä ja meille on helppoa sekä vaivatonta saapua palveltavaksi.
Tiimimme on nuorekas ja ajanhermolla oleva, joka myös kouluttautuu säännöllisesti alan koulutuksilla.

Kuvia kampaamosta

Ira

Parturi-kampaaja, päällikkö

VARAA AIKA,
IMATRA »

Pirteä ja ammattitaitoinen asiakaspalvelija, joka taitaa vaikeimmatkin värjäykset. Hyväntuulinen ja iloinen parturi-kampaaja, tulee toimeen myös pienten lasten kanssa. Tuntee erinomaisesti tuotevalikoimamme ja auttaa valitsemaan juuri sinulle sopivat tuotteet. Also in english.

Anastasia

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
IMATRA »

Ammattitaitoinen, rauhallinen ja iloinen asiakaspalvelija. Huomaavainen parturi-kampaaja, joka tulee toimeen myös perheen pienimpien kanssa. Vahvuuksiin kuuluu jenkkisiilit, juhlakampaukset sekä erilaiset väritekniikat. Tekee satunnaisia vuoroja viikossa. Parhaiten aikoja saa soittamalla.Also in english. Говорю по-русски.

Heidi

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA;
IMATRA »

Rauhallinen ja pirteä parturi-kampaaja. Suosikki töihin kuuluvat erilaiset värikäsittelyt ja niin miesten kuin naistenkin hiustenleikkaukset. Tulee toimeen myös perheen pienimipien asiakkaiden kanssa. Also in English.

Kia

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
IMATRA »

Rauhallinen ja tarkka parturi-kampaaja. Suosikki töihin kuuluu erilaiset värjäyskäsittelyt ja hiustenleikkaukset, sekä arki- ja juhlakampaukset. Tulee toimeen myös perheen pienimpien kanssa.

Riitta

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
IMATRA »

Helposti lähestyttävä, varma ja rohkea kampaaja yli 35 vuoden alan kokemuksella! Riitan käsissä taittuu työ kuin työ, erityisesti kaikki kihartamiskäsittelyt. Yksilöllistä, rentoa ja iloista palvelua myös perheen pienimmille.

Roosa

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
IMATRA »

Rauhallinen ja tarkka parturi-kampaaja, joka on valmis uusiin haasteisiin. Erilaisia väri- ja leikkaustekniikoita omaava ammattilainen, joka tulee toimeen hyvin myös perheen pienimpien kanssa.