Hiustalo Imatra,

Citymarket Imatra
Tietäjänkatu 2
55120 Imatra

Avoinna:

Supistetusti: Ark 10-18, la 10-16 (Normaaliaukioloajat: Ark 9-20, la 8-16)

Reittihaku

Liikkeemme sijaitsee keskeisellä paikalla, hyvien kulkuyhteyksien äärellä ja meille on helppoa sekä vaivatonta saapua palveltavaksi.
Tiimimme on nuorekas ja ajanhermolla oleva, joka myös kouluttautuu säännöllisesti alan koulutuksilla.

Kuvia kampaamosta

Anastasia

Parturi-kampaaja, esimies

Ammattitaitoinen, rauhallinen ja iloinen asiakaspalvelija. Huomaavainen parturi-kampaaja, joka tulee toimeen myös perheen pienimpien kanssa. Vahvuuksiin kuuluu jenkkisiilit, juhlakampaukset sekä erilaiset väritekniikat. Also in english. Говорю по-русски.

Ira

Parturi-kampaaja

Pirteä ja ammattitaitoinen asiakaspalvelija, joka taitaa vaikeimmatkin värjäykset. Hyväntuulinen ja iloinen parturi-kampaaja, tulee toimeen myös pienten lasten kanssa. Tuntee erinomaisesti tuotevalikoimamme ja auttaa valitsemaan juuri sinulle sopivat tuotteet. Valmistunut v.2019 alussa. Also in english.

Maria

Parturi-kampaaja

Rauhallinen ja ajan hermoilla oleva parturi-kampaaja, joka tekee tarkkaa ja huolellista työtä. Yksilöllinen ja laadukas asiakaspalvelu vahvalla ammattitaidolla. Laajasta tuotevalikoimastamme löytää juuri sinulle sopivat tuotteet huoletta! Raidoitukset ja parturileikkaukset kuuluvat vahvuuksiin. Valmistunut v. 2019 alussa. Also in english.

Nea

Parturi-kampaaja

Hyväntuulinen ja reipas asiakaspalvelija laajalla tuotetuntemuksella. Vaikeimmatkin leikkaukset onnistuvat ottaen asiakkaan toiveet huomioon. Piristää päivää uusilla ideoilla ja onnistuneilla lopputuloksilla! Valmistunut v. 2019 toukokuussa.

Riitta

Parturi-kampaaja

Helposti lähestyttävä, varma ja rohkea kampaaja yli 35 vuoden alan kokemuksella! Riitan käsissä taituu työ kuin työ, erityisesti kaikki kihartamiskäsittelyt. Yksilöllistä, rentoa ja iloista palvelua myös perheen pienimmille.

Roosa

Parturi-kampaaja

Rauhallinen ja tarkka parturi-kampaaja, joka on valmis uusiin haasteisiin. Erilaisia väri- ja leikkaustekniikoita omaava ammattilainen, joka tulee toimeen hyvin myös perheen pienimpien kanssa. Valmistunut v.2019 joulukuussa.

Siiri

Parturi-kampaaja

Lempeä ja nuorekas parturi-kampaaja. Erikoisosaamiseen kuuluu erilaiset raidoitus- ja vaalennustyöt sekä permanentti pitkään tukkaan. Vahvuutena myös parturityöt. Huomaavainen ja iloinen asiakaspalvelija. Valmistunut v.2019 joulukuussa.