Hiustalo Imatra,

Citymarket Imatra
Tietäjänkatu 2
55120 Imatra

Avoinna:

Ark 9-20, la 8-16 (Pyhäpäivät voivat vaikuttaa liikkeen aukioloaikoihin.)

Reittihaku

Liikkeemme sijaitsee keskeisellä paikalla, hyvien kulkuyhteyksien äärellä ja meille on helppoa sekä vaivatonta saapua palveltavaksi.
Tiimimme on nuorekas ja ajanhermolla oleva, joka myös kouluttautuu säännöllisesti alan koulutuksilla.

Kuvia kampaamosta

Anastasia

Parturi-kampaaja, esimies

VARAA AIKA,
IMATRA »

Ammattitaitoinen, rauhallinen ja iloinen asiakaspalvelija. Huomaavainen parturi-kampaaja, joka tulee toimeen myös perheen pienimpien kanssa. Vahvuuksiin kuuluu jenkkisiilit, juhlakampaukset sekä erilaiset väritekniikat. Also in english. Говорю по-русски.

Ira

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
IMATRA »

Pirteä ja ammattitaitoinen asiakaspalvelija, joka taitaa vaikeimmatkin värjäykset. Hyväntuulinen ja iloinen parturi-kampaaja, tulee toimeen myös pienten lasten kanssa. Tuntee erinomaisesti tuotevalikoimamme ja auttaa valitsemaan juuri sinulle sopivat tuotteet. Also in english.

Riitta

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
IMATRA »

Helposti lähestyttävä, varma ja rohkea kampaaja yli 35 vuoden alan kokemuksella! Riitan käsissä taitTuu työ kuin työ, erityisesti kaikki kihartamiskäsittelyt. Yksilöllistä, rentoa ja iloista palvelua myös perheen pienimmille.

Roosa

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
IMATRA »

Rauhallinen ja tarkka parturi-kampaaja, joka on valmis uusiin haasteisiin. Erilaisia väri- ja leikkaustekniikoita omaava ammattilainen, joka tulee toimeen hyvin myös perheen pienimpien kanssa.