Hiustalo Imatra,

Citymarket Imatra
Tietäjänkatu 2
55120 Imatra

Avoinna:

Ark 9-20 la 8-16

Reittihaku

Liikkeemme sijaitsee keskeisellä paikalla, hyvien kulkuyhteyksien äärellä ja meille on helppoa sekä vaivatonta saapua palveltavaksi.
Tiimimme on nuorekas ja ajanhermolla oleva, joka myös kouluttautuu säännöllisesti alan koulutuksilla.

Kuvia kampaamosta

Anastasia

Parturi-kampaaja, esimies

Ammattitaitoinen asiakaspalvelija laajalla tuotetuntemuksella. Erikoisosaamiseen kuuluu monisävyvärjäykset, leikkaukset (myös jenkkisiilit) ja kampaukset. Puhuu sujuvasti venäjää ja englantia.

Ira

Parturi-kampaaja

Ajan hermoilla oleva iloinen asiakaspalvelija, joka tulee hyvin toimeen lasten kanssa. Taitaa vaikeimmatkin värit ja leikkaukset. Iralla on myös laaja tuotietoisuus. Valmistunut 2019 alkuvuodesta.

Maria

Parturi-kampaaja

Rauhallinen asiakaspalvelija, joka tekee tarkkaa ja huolellista työtä. Nuorekas ja yksilöllinen lopputulos on taattu! Marialla on myös laaja tuotetietoisuus. Valmistunut 2019 alkuvuodesta.

Nea

Parturi-kampaaja

Nea on tiimimme uusin tulokas. Hyväntuulinen ja reipas vastavalmistunut parturi-kampaaja, joka tekee työtään ammattitaidolla. Taitaa vaikeimmatkin leikkausmallit ja värit. Ystävällinen ja iloinen asiakaspalvelija, joka piristää päiväsi uusilla ideoilla.

Riitta

Parturi-kampaaja

Yksilöllistä asiakaspalvelua yli 25vuoden kokemuksella. Helposti lähestyttävä, ystävällinen ja ammattitaitoinen parturi-kampaaja. Erikoisosaamiseen kuuluu kihartamiskäsittelyt.

Roosa

Parturi-kampaaja opiskelija

Roosa on valmis uusiin haasteisiin! Tekee erittäin huolellisia ja tarkkoja leikkauksia. Erilaisia väritekniikoita omaava ja ajan hermoilla oleva asiakaspalvelija. Roosa valmistuu vuonna 2020 ja siksi hänen tekemistä töistä saa 20% alennusta (huomioitu pitempi työnkesto).

Siiri

Parturi-kampaaja opiskelija

Siiri palvelee asiakkaitaan rauhallisesti. Erikoisosaamiseen kuuluu vaalennukset ja raidoitukset sekä permanentit pitkään tukkaan. Siiri valmistuu alkuvuodesta 2020 ja siksi hänen tekemistä töistä saa 20% alennusta (huomioitu pitempi työnkesto).