Hiustalo Jämsä,

Citymarket Jämsä
Keskuskatu 23
42100 Jämsä

Avoinna:

Supistetusti: Ark 10-18, la 8-16 (Normaaliaukioloajat: Ark 9-20, la 8-16)

Reittihaku

Toimipisteemme sijaitsee Jämsän Citymarketin yhteydessä, näppärästi 9-tien läheisyydessä, joten meille on helppo poiketa vaikka ohikulkumatkalla. Reipas ja iloinen työntekijä tiimimme palvelee aamusta iltaan. Voit varata meille ajan puhelimitse tai netin kautta, mutta palvelemme myös ilman ajanvarausta. Monipuolisesta tuotevalikoimastamme löydät oikeat kotihoitotuotteet asiantuntevan henkilökuntamme avulla. Valikoimistamme löytyvät mm. luksusmerkit Kerastase ja Redken. Tervetuloa palveltavaksi.

Kuvia kampaamosta

Piritta

Parturi-kampaaja, esimies

Rento ja rauhallinen asiakaspalvelija. Tykkää erilaisten väritöiden suunnittelusta ja toteuttamisesta.

Heli

Parturi-kampaaja, esimieharjottelija

Rennon Helin käsissä viihtyy pidempäänkin. Heli tykkää värjäyksistä ja leikkauksista. Heli on kouluttautunut myös ekokampaajaksi, joten häneltä löytyy vinkkejä hiusten hellävaraiseen hoitoon.Heli palvelee myös englanniksi/In english

Ada

Parturi-kampaaja

Iloinen Ada palvelee aurinkoisella otteella. Vahvuuksina kampaukset, raidoitukset ja vaaleat sävyt. Tulee myös hyvin perheen pienimpien kanssa toimeen.

Jenni

Parturi-kampaaja

Hymyileväinen Jenni palvelee rauhallisuudellla ja ammattitaidolla. Vahvuuksina parturintyöt ja lyhyet mallit naisilla. Loihtii hän myös napakan kiharan tarvittaessa.

Heidi

Parturi-kampaaja, esimiesharjoittelija (äitiyslomalla)

Pirtsakalta Heidiltä pursuaa ideoita, lisäksi Heidi hallitsee myös pystytukan leikkuun.