Hiustalo Jyväskylä Keljo, Keljo

Citymarket Keljo
Kylmälahdentie 6
40500 Jyväskylä

Avoinna:

Ark. 9-20, la 8-17, su suljettu (Normaalisti: su 12-17) (Arkipyhät voivat vaikuttaa liikkeen aukioloaikoihin.)

Reittihaku

Hiustalo Keljo sijaitsee Jyväskylän eteläpäässä, hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Liike on tuttuun tapaan Citymarketin yhteydessä. Liikkeessämme on seitsemän asiakaspaikkaa, joten palveltavaksi pääsee nopeallakin varoitusajalla.
Keljon tiimi on hyvin ammattitaitoinen ja iloinen porukka. Vaikka työntekijöiden ikähaarukka on iso, on porukka
hyvin hitsautunut yhteen ja yhteishenki toimii loistavasti.

Kuvia kampaamosta

Kirsi

Parturi-kampaaja, esimies

VARAA AIKA,
JYVÄSKYLÄ KELJO »

Ystävällinen Kirsi hallitsee monipuolisesti eri tekniikoita kiharasta pystytukkaan. Hänellä on alalta vuosien työkokemus.Kirsi palvelee myös englanniksi/ In english.

Talisa

Parturi-kampaaja, esimiesharjoittelija

VARAA AIKA,
JYVÄSKYLÄ KELJO »

Rauhallisen Talisan vahvuuksia on erityisesti monenlaiset värjäystyöt ja mallinmuutosleikkaukset. Talisa työskentelee sekä Keljon, että Palokan toimipisteessä. Hän palvelee myös englanniksi/in english.

Irma

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
JYVÄSKYLÄ KELJO »

Vahvaa osaamista vuosien kokemuksella. Irma taitaa monipuolisesti eri osa-alueita, aina permanenteista leikkauksiin sekä partojen muotoiluun. Puheliaan Irman penkissä viihtyy niin lapset kuin aikuisetkin. Irma työskentelee Jyväskylä Keljon, sekä Palokan toimipisteessä. Palvelua myös englanniksi/ In english.

Julie

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
JYVÄSKYLÄ KELJO »

Julie taituroi upeat kampaukset hiuksiin kuin hiuksiin. Hänen vahvuuksia on myös naisten kuin miesten hiusten leikkauset. Julie työskentelee Jyväskylä Keljon, sekä Palokan toimipisteessä.

Mira

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
JYVÄSKYLÄ KELJO »

Miran vahvuuksiin kuuluu erilaiset letitykset, kampaukset ja miesten hiustenleikkaukset. Myös raidoitustyöt ovat mieluisia.

Miia

Parturi-kampaaja