Hiustalo Jyväskylä Keljo, Keljo

Citymarket Keljo
Kylmälahdentie 6
40500 Jyväskylä

Avoinna:

Ark. 9-20, la 8-17, su suljettu (Arkipyhät voivat vaikuttaa liikkeen aukioloaikoihin.)


Tutustu hinnastoomme tästä »

Varaa aika liikkeeseemme tästä »

Liikkeemme on käteisvapaa. Maksuvälineinä käyvät yleisimmät pankki-. ja luottokortit, sekä mobiilimaksu.

Reittihaku

Hiustalo Keljo sijaitsee Jyväskylän eteläpäässä, hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Liike on tuttuun tapaan Citymarketin yhteydessä. Liikkeessämme on seitsemän asiakaspaikkaa, joten palveltavaksi pääsee nopeallakin varoitusajalla.
Keljon tiimi on hyvin ammattitaitoinen ja iloinen porukka. Vaikka työntekijöiden ikähaarukka on iso, on porukka hyvin hitsautunut yhteen ja yhteishenki toimii loistavasti.

Kuvia kampaamosta

Kirsi

Parturi-kampaaja, päällikkö

VARAA AIKA,
JYVÄSKYLÄ KELJO »

Kirsin vahvuuksia ovat erilaiset leikkaukset. Hänellä on alalta vuosien työkokemus.Kirsi palvelee myös englanniksi/ In english.

Irma

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
JYVÄSKYLÄ KELJO »

Vahvaa osaamista vuosien kokemuksella. Irma taitaa monipuolisesti eri osa-alueita, aina permanenteista leikkauksiin sekä partojen muotoiluun. Puheliaan Irman penkissä viihtyy niin lapset kuin aikuisetkin. Irma palvelee myös englanniksi/ In english. Hän tuurailee myös Jyväskylä Palokan liikkeessä.

Julie

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
JYVÄSKYLÄ KELJO »

Julie taituroi upeat kampaukset hiuksiin kuin hiuksiin. Hänen vahvuuksia on erilaiset värjäystyöt ja leikkaukset, sekä erityisesti parranmuotoilu.Julie tuurailee myös Jyväskylä Palokan liikkeessä.

Khalili

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
JYVÄSKYLÄ KELJO »

Khalilin vahvuuksiin kuuluu parturipuolen työt, niin leikkaukset kuin partatyöt. Khalili palvelee myös englanniksi ja persiaksi. In english/in persian. Hän käy tuurailemassa myös Jyväskylä Palokan liikkeessä.

Saara

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
JYVÄSKYLÄ KELJO »

Saara nauttii työnsä monipuolisuudesta. Vahvuudekseen hän kokee leikkaukset. Saara palvelee myös englanniksi/In english. Hän tuurailee myös Jyväskylä Palokan liikkeessä.