Hiustalo Jyväskylä Palokka, Palokka

Citymarket Palokka
Saarijärventie 52
40270 Jyväskylä

Avoinna:

Ark 9-20, la 8-17, su suljettu (normaalisti: su 12-17) (Arkipyhät voivat vaikuttaa liikkeen aukioloaikoihin.)


Tutustu hinnastoomme tästä »

Varaa aika liikkeeseemme tästä »

Liikkeemme on käteisvapaa. Maksuvälineinä käyvät yleisimmät pankki-. ja luottokortit, sekä mobiilimaksu.

Reittihaku

Palokan Hiustalo sijaitsee Palokan Citymarketin yhteydessä, hyvien kulkuyhteyksien lähellä. Liikkeessämme on 8 asiakaspaikkaa, ja meille pääsee useimmiten tarvittaessa nopeallakin varoitusajalla. Väriasiakkaille meillä on käytössämme laaja valikoima korkealuokkaisia Goldwellin värejä sekä monelle tuttu Elumen sarja, joka käy myös hiustenvärjäykselle herkistyneille asiakkaille. Käytössämme ovat laadukkaat Kerastase -ja Redken tuotteet sekä hoitokäsittelyt. Ylläpidämme ammattitaitoamme ja opettelemme uusimmat trendit jatkuvalla ja säännöllisellä kouluttautumisella.

Tervetuloa viihtymään!

Kuvia kampaamosta

Anne

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
PALOKKA »

Ystävällistä palvelua omaava moniosaaja. Luonnistuu erilaiset värjäykset, leikkaustekniikat kuten permanentitkin. Erityisvahvuutena juhla-ja föönikampaukset, erilaiset kevennys ja ohennustekniikat sekä perheen pienimpien palveleminen. Palvelu onnistuu Annelta myös espanjaksi/ en español & englanniksi /in english.

Ansku

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
PALOKKA »

Pitkän työkokemuksen omaavalta Anskulta luonnistuu monipuolisesti parturi-kampaajan työtehtävät, niin leikkaukset - myös jenkkisiili, värit kuten kiharatkin.

Irma

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
PALOKKA »

Vahvaa osaamista vuosien kokemuksella. Irma taitaa monipuolisesti eri osa-alueita, aina permanenteista leikkauksiin sekä partojen muotoiluun. Puheliaan Irman penkissä viihtyy niin lapset kuin aikuisetkin. Irma palvelee myös englanniksi/ In english. Pääsääntöisesti Irma työskentelee Jyväskylä Keljon liikkeessä.

Jade

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA ,
PALOKKA »

Jade on hyvin asiakaspalvelulähtöinen parturi-kampaaja. Jadelta luonnistuu monipuolisesti niin aikuisten kuin lastenkin palveleminen. Jade palvelee myös englanniksi / in English.

Julie

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
PALOKKA »

Julie taituroi upeat kampaukset hiuksiin kuin hiuksiin. Hänen vahvuuksia on erilaiset värjäystyöt ja leikkaukset, sekä erityisesti parranmuotoilu. Pääsääntöisesti Julie työskentelee Jyväskylä Keljon liikkeessä.

Khalili

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
PALOKKA »

Khalilin vahvuuksiin kuuluu parturipuolen työt, niin leikkaukset kuin partatyöt. Khalili palvelee myös englanniksi ja persiaksi. In english/in persian.Pääsääntöisesti Khalili työskentelee jyväskylä Keljon liikkeessä.

Pinja

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
PALOKKA »

Pinja on hiljattain alalle valmistunut hiusalan moniosaaja. Hänen vahvuuksiin kuuluu asiakaspalvelu ja hän tulee erinomaisesti toimeen lasten kanssa. Pinja nauttii parturileikkausten ja värjäysten tekemisestä. Hän taitaa myös viittomakieltä.

Rosina

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
PALOKKA »

Rosina nauttii erilaisten väritöiden ideoimisesta ja toteuttamisesta. Rosina palvelee myös englanniksi / in english.

Saara

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
PALOKKA »

Saara nauttii työnsä monipuolisuudesta. Vahvuudekseen hän kokee leikkaukset. Saara palvelee myös englanniksi/In english. Pääsääntöisesti hän työskentelee Jyväskylä Keljon liikkeessä.

Terhi

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
PALOKKA »

Terhi taitaa monipuolisesti parturi-kampaaja palveluita vuosien kokemuksella . Vahvuutena erityisesti raidat ja fade cut-leikkaukset.