Hiustalo Kauhajoki,

Citymarket Kauhajoki
Puistotie 70
61800 Kauhajoki

Avoinna:

Ark 10-18 (norm. 9-20), la 8-16. (Pyhäpäivät voivat vaikuttaa liikkeen aukioloaikoihin.)


Tutustu hinnastoomme tästä »

Varaa aika liikkeeseemme tästä>

Liikkeemme on käteisvapaa. Maksuvälineinä käyvät yleisimmät pankki-. ja luottokortit, sekä mobiilimaksu.

Reittihaku

Liike avattiin Kauhajoen keskustaan Citymarketin yhteyteen Huhtikuussa 2012. Liike on mukavan kokoinen ja tiimimme koostuu useammasta iloisesta asiakaspalvelijasta, mikä mahdollistaa nopean palveluun pääsyn. Meiltä löytyy tiimihenkeä ja autamme toinen toistamme jokaisessa tilanteessa. Vaikka olemme kaikki hyvin erilaisia persoonia, olemme yhdessä vahvoja alan ammattilaisia, eri kokemuksilla varustettuina.

Liikkeemme, sekä kaikki työntekijämme ovat nuorekkaita, mutta teemme monipuolisesti kaikkia alan töitä. Toiveidesi mukaan pyrimme pääsemään haluttuun lopputulokseen. Rakastamme uuden kokeilemista ja tekemistä, joten mielellämme myös suunnittelemme sinulle täysin uuden lopputuloksen.

Meille voit varata ajan soittamalla, käymällä paikanpäällä tai varaamalla netistä. Teemme myös pikafiksauksia, jolloin tulet palveltavaksi ilman ajanvarausta. Lue lisää mm. nettiajanvarauksesta, palveluvalikoimasta, sekä fiksaamopalveluista Hiustalon sivuilta.

Meiltä löydät lisäksi laajan kotihoitotuote valikoiman. Osaava henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan oikean tuotteen oikeaan tarkoitukseen.

Meille on ilo palvella teitä aamusta iltaan.
Tervetuloa!

Kuvia kampaamosta

Emilia

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
KAUHAJOKI »

Olen pirteä ja sosiaalinen asiakaspalvelija.Teen mielelläni kaikkia parturi-kampaamoalan töitä, mutta vahvuuksiini kuuluu parturileikkaukset ja raidoitustyöt.

Emma

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
KAUHAJOKI »

Olen iloinen ja sosiaalinen ihminen. Teen kaikkia parturi-kampaajan töitä, lempityöni ovat mallinmuutosleikkaukset sekä erilaiset värjäyskäsittelyt. Olen kouluttautunut meikkaaja/maskeeraaja. Also in English.

Sara-Miia

Parturi-kampaaja, päällikkö (äitiyslomalla)

Olen iloinen ja rento asiakaspalvelija. Minulta luonnistuu kaikki parturi-kampaamo-alan työt, mutta erityisesti pidän värjäyskäsittelyiden, raidoitusten, sekä rentojen kampausten toteuttamisesta. Erityisosaamiseeni kuuluu meikkaukset.