Hiustalo Kauhajoki,

Citymarket Kauhajoki
Puistotie 70
61800 Kauhajoki

Avoinna:

Ark 9-20, la 8-16 (Pyhäpäivät voivat vaikuttaa liikkeen aukioloaikoihin.)

Reittihaku

Liike avattiin Kauhajoen keskustaan Citymarketin yhteyteen Huhtikuussa 2012. Liike on mukavan kokoinen ja tiimimme koostuu yhteensä viidestä (kesäaikana kuudesta) iloisesta asiakaspalvelijasta, mikä mahdollistaa nopean palveluun pääsyn. Meiltä löytyy tiimihenkeä ja autamme toinen toistamme jokaisessa tilanteessa. Vaikka olemme kaikki hyvin erilaisia persoonia, olemme yhdessä vahvoja alan ammattilaisia, eri kokemuksilla varustettuina.

Liikkeemme, sekä kaikki työntekijämme ovat nuorekkaita, mutta teemme monipuolisesti kaikkia alan töitä. Toiveidesi mukaan pyrimme pääsemään haluttuun lopputulokseen. Rakastamme uuden kokeilemista ja tekemistä, joten mielellämme myös suunnittelemme sinulle täysin uuden lopputuloksen.

Meille voit varata ajan soittamalla, käymällä paikanpäällä tai varaamalla netistä. Teemme myös pikafiksauksia, jolloin tulet palveltavaksi ilman ajanvarausta. Lue lisää mm. nettiajanvarauksesta, palveluvalikoimasta, sekä fiksaamopalveluista Hiustalon sivuilta.

Meiltä löydät lisäksi laajan kotihoitotuote valikoiman. Osaava henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan oikean tuotteen oikeaan tarkoitukseen.

Meille on ilo palvella teitä aamusta iltaan.
Tervetuloa!

Kuvia kampaamosta

Anu

Parturi-kampaaja, esimies

VARAA AIKA,
KAUHAJOKI »

Pidän kaikista parturi-kampaamo-alan töistä, mutta erityisesti erilaisten permanenttien teosta ja toivonkin niiden taas nousevan uuteen loistoon. Minulta luonnistuu hyvin myös ripsien -ja kulmien värjäys sekä kulmien muotoilu.

Sara-Miia

Parturi-kampaaja, esimiesharjoittelija

VARAA AIKA,
KAUHAJOKI »

Teen töitä rauhallisesti ja tarkasti. Kaikki parturi-kampaamo-alan työt luonnistuvat, mutta erityisesti pidän erilaisten värjäyskäsittelyiden ja suurten muutostöiden toteuttamisesta, sekä rennoista kampauksista. Erityisosaamiseeni kuuluu meikkaukset.

Emma

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
KAUHAJOKI »

Olen iloinen ja sosiaalinen ihminen. Teen kaikkia parturi-kampaajan töitä, lempityöni ovat erilaiset leikkaukset. Olen kouluttautunut meikkaaja/maskeeraaja. Also in English.

Julia

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
KAUHAJOKI »

Olen rauhallinen ja iloinen asiakaspalvelija jolta onnistuu kaikki parturi-kampaajan työt sekä kulmien ja ripsien värjäys. Erityisesti pidän erilaisten hoitokäsittelyjen toteuttamisesta.

Rosita

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
KAUHAJOKI »

Pidän kaikista parturi-kampaajan töistä, erityisesti lyhyiden hiusten leikkaukset ovat lemppareitani. Onnistuu myös ripsien ja kulmien värjäykset, että kulmien muotoilut. Erityisosaamisena meikkaukset ja maskeeraukset.