Hiustalo Kauhajoki,

Citymarket Kauhajoki
Puistotie 70
61800 Kauhajoki

Avoinna:

Ark 9-20 la 8-16

Reittihaku

Liike avattiin Kauhajoen keskustaan Citymarketin yhteyteen Huhtikuussa 2012. Liike on mukavan kokoinen ja tiimimme koostuu yhteensä neljästä (kesäaikana viidestä) iloisesta asiakaspalvelijasta, mikä mahdollistaa nopean palveluun pääsyn. Meiltä löytyy tiimihenkeä ja autamme toinen toistamme jokaisessa tilanteessa. Vaikka olemme kaikki hyvin erilaisia persoonia, olemme yhdessä vahvoja alan ammattilaisia, eri kokemuksilla varustettuina.

Liikkeemme, sekä kaikki työntekijämme ovat nuorekkaita, mutta teemme monipuolisesti kaikkia alan töitä. Toiveidesi mukaan pyrimme pääsemään haluttuun lopputulokseen. Rakastamme uuden kokeilemista ja tekemistä, joten mielellämme myös suunnittelemme sinulle täysin uuden lopputuloksen.

Meille voit varata ajan soittamalla, käymällä paikanpäällä tai varaamalla netistä. Teemme myös pikafiksauksia, jolloin tulet palveltavaksi ilman ajanvarausta. Lue lisää mm. nettiajanvarauksesta, palveluvalikoimasta, sekä fiksaamopalveluista Hiustalon sivuilta.

Meiltä löydät lisäksi laajan kotihoitotuote valikoiman. Osaava henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan oikean tuotteen oikeaan tarkoitukseen.

Meille on ilo palvella teitä aamusta iltaan.
Tervetuloa!

Kuvia kampaamosta

Anu

Parturi-kampaaja, esimies

Olen työskennellyt Hiustalossa kesästä 2015 lähtien. Pidän kaikista parturi-kampaamo-alan töistä, mutta erityisesti erilaisten permanenttien teosta ja toivonkin niiden taas nousevan uuteen loistoon. Minulta luonnistuu hyvin myös ripsien -ja kulmien värjäys sekä kulmien muotoilu.

Marjo

Parturi-kampaaja, esimiesharjoittelija

Olen yrittäjä taustan omaava pitkän linjan ammattilainen parturi-kampaamo alalla. Teen kaikkia parturi-kampaajan töitä, myös jenkkitukat. Vahvuuksiini kuuluu kampausten ja kiharakäsittelyjen teko. Palvelen myös Englanniksi ja Ruotsiksi.

Emma

Parturi-kampaaja

Aloitin työt Hiustalossa helmikuussa 2019. Olen iloinen ja sosiaalinen nuori parturi-kampaaja. Teen kaikkia parturi-kampaajan töitä, myös mallinmuutokset onnistuvat. Olen kouluttautunut meikkaaja/maskeeraaja. Also in English.

Sara-Miia

Parturi-kampaaja

Työt Hiustalossa aloitin kesäkuussa 2018, heti valmistumiseni jälkeen.Teen töitä rauhallisesti ja tarkasti. Vahvuuksiini kuuluu mallinmuutosleikkaukset, sekä pidän myös kampauksista. Erityisosaamiseeni kuuluu meikkaukset.