Hiustalo Kauhajoki,

Citymarket Kauhajoki
Puistotie 70
61800 Kauhajoki

Avoinna:

Ark 9-20 la 8-16

Reittihaku

Liike avattiin Kauhajoen keskustaan Citymarketin yhteyteen Huhtikuussa 2012. Liike on mukavan kokoinen ja tiimimme koostuu yhteensä neljästä (kesäaikana viidestä) iloisesta asiakaspalvelijasta, mikä mahdollistaa nopean palveluun pääsyn. Meiltä löytyy tiimihenkeä ja autamme toinen toistamme jokaisessa tilanteessa. Vaikka olemme kaikki hyvin erilaisia persoonia, olemme yhdessä vahvoja alan ammattilaisia, eri kokemuksilla varustettuina.

Liikkeemme, sekä kaikki työntekijämme ovat nuorekkaita, mutta teemme monipuolisesti kaikkia alan töitä. Toiveidesi mukaan pyrimme pääsemään haluttuun lopputulokseen. Rakastamme uuden kokeilemista ja tekemistä, joten mielellämme myös suunnittelemme sinulle täysin uuden lopputuloksen.

Meille voit varata ajan soittamalla, käymällä paikanpäällä tai varaamalla netistä. Teemme myös pikafiksauksia, jolloin tulet palveltavaksi ilman ajanvarausta. Lue lisää mm. nettiajanvarauksesta, palveluvalikoimasta, sekä fiksaamopalveluista Hiustalon sivuilta.

Meiltä löydät lisäksi laajan kotihoitotuote valikoiman. Osaava henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan oikean tuotteen oikeaan tarkoitukseen.

Meille on ilo palvella teitä aamusta iltaan.
Tervetuloa!

Kuvia kampaamosta

Iina

Parturi-kampaaja, esimies

Sympaattinen asiakaspalvelija. Iina tykkää haastavista töistä, jossa saa muuttaa radikaalistiilsti asiakkaan lookin. Hän on suorittanut Sassoon-leikkauskoulutussarjan. Palvelua myös englanninkielellä.

Emilia

Parturi-kampaaja

Hiustalossa työt aloitin alkuvuodesta 2018, yrittäjyyden jälkeen.Vahvuuksiini kuuluvat suuret muutostyöt, rohkeat ja erikoiset värjäykset, ”rokkitukat”, hiustatuoinnit sekä meikkaus ja maskeeraus.Olen suorittanut myös meikkaaja-maskeeraaja koulutuksen.

Jasmiina

Parturi-kampaaja

Työt Hiustalossa aloitin alkuvuodesta 2017. Kaikki kampaamo-alan työt luonnistuu,
erityisvahvuutenani ovat hiustenpidennykset ja maskeeraukset (pidennysasioissa ota yhteyttä suoraan liikkeeseen).

Roosa

Parturi-kampaaja

Aloitin Hiustalossa alkukesästä 2015. Teen kaikkia kampaamo-alan töitä, mutta erityisesti klassiset tyylit niin väreissä, kuin leikkauksissa ovat minun suosikkejani. Minulta luonnistuu myös erilaiset kampaukset sekä lyhyisiin, että pitkiin hiuksiin.

Anu

Parturi-kampaaja, esimies (äitiyslomalla)

Olen työskennellyt Hiustalossa kesästä 2015 lähtien. Pidän kaikista parturi-kampaamo-alan töistä, mutta erityisesti erilaisten permanenttien teosta ja toivonkin niiden taas nousevan uuteen loistoon. Minulta luonnistuu hyvin myös ripsien -ja kulmien värjäys sekä kulmien muotoilu.