Hiustalo Kerava,

Citymarket Kerava
Nikonkatu 1
04200 Kerava

Avoinna:

Ark 9-20, la 8-16 (Pyhäpäivät voivat vaikuttaa liikkeen aukioloaikoihin.)

Reittihaku

Liikkeemme sijaitsee Keravan keskustassa Citymarketissa ja tällä hetkellä meitä on 6 reipasta nuorta naista pitämässä liikettä pystyssä. Liikkeessämme asioi asiakkaita vauvasta vaariin ja pienimmille asiakkaille on käytössä autotuoli, josta olemme saaneet perheiltä paljon iloista palautetta. Saamme nauttia vakaasta asiakaskunnasta, josta olemme kaikki hyvin iloisia. Monista asiakkaista onkin tullut meille hyvinkin tuttuja ja olemme saaneet seurata monien perheiden lasten varttumista tässä samalla.

Liikkeemme yhteydessä on tuoteshop, josta löytyy laaja valikoima erilaisia hiustuotesarjoja. Olemme intohimoisia etsimään jokaiselle asiakkaalle juuri ne hänelle oikeat ja sopivat tuotteet. Jos siis kaipaat konsultaatiota oikeanlaisista hiustuotteista, meistä jokainen palvelee sinua ammattitaidolla mielellään.

Hierovilla pesupaikoillamme asiakkaiden on mukava köllötellä hiustenpesussa, johon kuuluu 5 minuutin kestoinen hiuspohjan hieronta. Pesupaikoilla meillä on käytössämme myös alan luksus sarjojen pesu- ja hoitotuotteet. Erityisesti mainittakoon myös Redkenin ja Kerastasen ihanat syvähoidot, jotka sekoitamme juuri sinun hiustesi kunnon mukaisiksi. Hoidot kestävät hiuksissa useamman viikon ajan.

Väriasiakkaille meillä on käytössämme laaja valikoima korkealuokkaisia Goldwellin värejä sekä monelle tuttu Elumen sarja, joka käy myös allergisille. Elumenilla saa aikaan hyvinkin kirkkaita sävyjä ja tulos on aina ihan mielettömän kaunis!

Tervetuloa Keravan Hiustaloon! 

Kuvia kampaamosta

Heli

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
KERAVA »

Helin mielestä parasta parturi-kampaajan työssä on monipuolisuus.Vahvuuksiin kuuluu miesten ja naisten leikkaukset. Heli on iloinen ja rempseä energiapakkaus, jolta saa varmasti aina hyvää asiakaspalvelua.

Kati

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
KERAVA »

Katin mielestä parasta työssä on uuden tyylin suunnittelu ja toteuttaminen, monipuolinen työympäristö ja tyytyväiset asiakkaat. Katin lempitöihin kuuluvat naisten erilaiset väri- ja leikkauskokonaisuudet. Kati palvelee asiakkaita myös englanniksi / in english.

Kerttu

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
KERAVA »

Kertun vahvuuksiin kuuluu miesten hiustenleikkaukset. Iloinen Kerttu palvelee asiakkaitaan myös Englanniksi.

Kirsika

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
KERAVA »

Kirsikan vahvuuksiin lukeutuvat miesten leikkaukset sekä erilaiset värjäykset, varsinkin raidoitukset. Kirsika palvelee myös englanniksi / in english ja viroksi.

Piia

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA;
KERAVA »

Piia on rempseä parturi-kampaaja, jolla on asiakaspalvelu verissä. Vahvuuksiin kuuluu miesten ja naisten hiusten muotoonleikkaukset.