Hiustalo Kerava,

Citymarket Kerava
Nikonkatu 1
04200 Kerava

Avoinna:

Ark 9-20, la 8-16 (Pyhäpäivät voivat vaikuttaa liikkeen aukioloaikoihin.)


Tutustu hinnastoomme tästä »

Varaa aika liikkeeseemme tästä>

Liikkeemme on käteisvapaa. Maksuvälineinä käyvät yleisimmät pankki-. ja luottokortit, sekä mobiilimaksu.

Reittihaku

Liikkeemme sijaitsee Keravan keskustassa Citymarketissa ja tällä hetkellä meitä on 3 reipasta nuorta naista pitämässä liikettä pystyssä. Liikkeessämme asioi asiakkaita vauvasta vaariin ja pienimmille asiakkaille on käytössä autotuoli, josta olemme saaneet perheiltä paljon iloista palautetta. Saamme nauttia vakaasta asiakaskunnasta, josta olemme kaikki hyvin iloisia. Monista asiakkaista onkin tullut meille hyvinkin tuttuja ja olemme saaneet seurata monien perheiden lasten varttumista tässä samalla.


Liikkeemme yhteydessä on tuotemyymälä, josta löytyy laaja valikoima erilaisia hiustuotesarjoja. Autamme mielellämme etsimään jokaiselle asiakkaalle juuri ne hänelle oikeat ja sopivat tuotteet. Jos siis kaipaat konsultaatiota oikeanlaisista hiustuotteista, meistä jokainen palvelee sinua ammattitaidolla.


Hierovilla pesupaikoillamme asiakkaiden on mukava köllötellä hiustenpesussa, johon kuuluu 5 minuutin kestoinen hiuspohjan hieronta. Pesupaikoilla meillä on käytössämme myös luksus sarjojen pesu- ja hoitotuotteet. Erityisesti mainittakoon myös Redkenin ja Kerastasen ihanat erikoishoitokäsittelyt, jotka räätälöimme juuri sinun hiustesi kunnon mukaisiksi. Hoidot kestävät hiuksissa useamman viikon ajan.
Väriasiakkaille meillä on käytössämme laaja valikoima korkealuokkaisia Goldwellin värejä sekä monelle tuttu Elumen sarja, joka käy myös allergisille. Elumenilla saa aikaan hyvinkin kirkkaita sävyjä ja tulos on aina ihan mielettömän kaunis!


Tervetuloa Keravan Hiustaloon!

Kuvia kampaamosta

Ninni

Parturi-kampaaja, päällikkö

VARAA AIKA,
KERAVA »

Ninni toimii Keravan liikkeen päällikkönä ja hän palvelee asiakkaat aina erittäin hyväntuulisella ja iloisella otteella sekä vahvalla ammattitaidolla.
Ninnin vahvuudet ovat parturityöt ja lastenleikkaukset. Hänen lempitöitään on värityöt ja etenkin vaalennusvärityöt.
Ninni työskentelee keväänajan Eastonin pisteessämme.

Heli

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
KERAVA »

Helin mielestä parasta parturi-kampaajan työssä on monipuolisuus.Vahvuuksiin kuuluu miesten ja naisten leikkaukset. Heli on iloinen ja rempseä energiapakkaus, jolta saa varmasti aina hyvää asiakaspalvelua.

Jasmin

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
KERAVA »

Jasmin palvelee pirteällä asenteella ja Jasminin penkissä viihtyy myös perheen pienimmät. Vahvuuksiinkin kuuluu lasten hiustenleikkaukset sekä parturityöt, mutta myös muutkin työt onnistuvat ja mielellään niitäkin tekee.

Kerttu

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
KERAVA »

Kertun vahvuuksiin kuuluu miesten hiustenleikkaukset. Iloinen Kerttu palvelee asiakkaitaan myös Englanniksi.

Selam

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
KERAVA »

Selam on Iloinen ja rauhallinen. Hänen vahvuuksiin kuuluu naisten hiustenleikkaukset ja letit.