Hiustalo Kerava,

Citymarket Kerava
Nikonkatu 1
04200 Kerava

Avoinna:

Ark 9-20 la 8-16

Reittihaku

Liikkeemme sijaitsee Keravan keskustassa Citymarketissa ja tällä hetkellä meitä on 6 reipasta nuorta naista pitämässä liikettä pystyssä. Liikkeessämme asioi asiakkaita vauvasta vaariin ja pienimmille asiakkaille on käytössä autotuoli, josta olemme saaneet perheiltä paljon iloista palautetta. Saamme nauttia vakaasta asiakaskunnasta, josta olemme kaikki hyvin iloisia. Monista asiakkaista onkin tullut meille hyvinkin tuttuja ja olemme saaneet seurata monien perheiden lasten varttumista tässä samalla.

Liikkeemme yhteydessä on tuoteshop, josta löytyy laaja valikoima erilaisia hiustuotesarjoja. Olemme intohimoisia etsimään jokaiselle asiakkaalle juuri ne hänelle oikeat ja sopivat tuotteet. Jos siis kaipaat konsultaatiota oikeanlaisista hiustuotteista, meistä jokainen palvelee sinua ammattitaidolla mielellään.

Hierovilla pesupaikoillamme asiakkaiden on mukava köllötellä hiustenpesussa, johon kuuluu 5 minuutin kestoinen hiuspohjan hieronta. Pesupaikoilla meillä on käytössämme myös alan luksus sarjojen pesu- ja hoitotuotteet. Erityisesti mainittakoon myös Redkenin ja Kerastasen ihanat syvähoidot, jotka sekoitamme juuri sinun hiustesi kunnon mukaisiksi. Hoidot kestävät hiuksissa useamman viikon ajan.

Väriasiakkaille meillä on käytössämme laaja valikoima korkealuokkaisia Goldwellin värejä sekä monelle tuttu Elumen sarja, joka käy myös allergisille. Elumenilla saa aikaan hyvinkin kirkkaita sävyjä ja tulos on aina ihan mielettömän kaunis!

Tervetuloa Keravan Hiustaloon! 

Kuvia kampaamosta

Melissa

Parturi-kampaaja, esimies

Melissa aloitti hiustalossa vuonna 2017 keväällä. Hän on erikoistunut miesten parturitöihin,
hänen vahvuuksiinsa kuuluu myös naisten hiusten värjäykset. Melissa on nopea raidottaja, mutta tarkka ja perusteellinen työssään. Häneltä takuuvarmasti löytyy takataskusta kokonaisuuksia ja uusia ehdotuksia niin miehille kuin naisillekkin, partatöistä hoitoihin ja kampauksiin. Palvelee myös englanniksi / in english.

Essi

Parturi-kampaaja

Aloitin Keravan Hiustalossa vuonna 2015 ja sitä ennen työskentelin Kupittaan Hiustalossa. Lemppari puuhaani on ehdottomasti erikoisempien värien suunnittelu ja toteutus. Suht tuoreena Keravalaisena on ollut ilo huomata kuinka mukavaa porukkaa meillä asioi. Asiakkaiden kanssa minulta taittuu hyvin myös englannin kieli.

Fanny

Parturi-kampaaja

Fanny aloitti Hiustalossa keväällä 2017. Hän on iloinen ja ystävällinen
asiakaspalvelija.  Pirteä ja räväkkä Fanny osaa tehdä upeita ja haastavia hiustenleikkauksia ja värjäyksiä. Fanny suosittelee sinulle juuri oikeat leikkausmallit ja värimaailmat varmalla ammattitaidolla. Fanny keskittyy täysillä työhönsä ja hänellä on vakaat ja varmat otteet! Hän taitaa miesten maailman vaikka silmät kiinni.

Janette

Parturi-kampaaja

Hiustaloon astelin suoraan koulusta vuonna 2014 ja olen saanut kehittyä hyvässä ja ammattitaitoisessa porukassa. Liikkeen tytöt kutsuvat minua kampausmestariksi. Minulta luonnistuu vaativampienkin kampausten tekeminen, joista minulta löytyy myös kilpailutaustaa. Olen myös kiinnostunut erilaisista väritekniikoista.

Petra

Parturi-kampaaja

Petralta löytyy tietoa ja taitoa konsultoida juuri sinulle oikeat värimaailmat ja leikkaukset. Hän ei ihan tee mahdottomasta
mahdollista, mutta niinkin voisi jo melkein sanoa. Petra on hyvä niin
miesten kuin naistenkin töissä. Hänen lempitöitä ovat värjäykset kirkkailla väreillä / monisävyvärjäykset. Hän on myös taitava kampaustentekijä ja iloinen asiakaspalvelija.Petran luona saat varmasti ulkonäköösi muutoksen kokonaisvaltaisesti,
sillä hän taitaa myös hyvin ripsien ja kulmien teon ja hoitokäsittelyt.

Kati

Parturi-kampaaja (äitiyslomalla)

Katin mielestä parasta työssä on uuden tyylin suunnittelu ja toteuttaminen, monipuolinen työympäristö ja tyytyväiset asiakkaat. Katin lempitöihin kuuluvat naisten erilaiset väri- ja leikkauskokonaisuudet. Kati palvelee asiakkaita myös englanniksi / in english.