Hiustalo Lohja,

Citymarket Lohja
Ojamonharjuntie 61
08200 Lohja

Avoinna:

Ark 9-20, la 8-16 (Pyhäpäivät voivat vaikuttaa liikkeen aukioloaikoihin.)


Tutustu hinnastoomme tästä »

Varaa aika liikkeeseemme tästä>

Liikkeemme on käteisvapaa. Maksuvälineinä käyvät yleisimmät pankki-. ja luottokortit, sekä mobiilimaksu.

Reittihaku

Lohjan liikkeestä löydät ammattitaitoiset ja ystävälliset parturi-kampaajamme; he neuvovat sinun tarpeisiisi sopivat käsittelyt ja tuotteet, joiden avulla saamme parhaan mahdollisen lopputuloksen palveluissamme. Laajasta tuotevalikoimastamme löydämme sinulle sopivat tuotteet myös tuoteostajana saapuessasi, kysy rohkeasti neuvoja tutustuessasi tuotteisiimme!

Meillä Lohjan Hiustalossa asiakkaita palvelee usein myös innokkaat opiskelijat. He tekevät lähes kaikkia kampaamo- ja parturipuolen töitä. Etenkin pidemmälle edenneet opiskelijat toteuttavat kaikkia palveluita opiskelijahinnalla. Opiskelijatöiden hinnat normaalihinnoista -20%, -30% jopa -50%. Alennus määritellään aina opiskelijan tason mukaan, kuinka itsenäisesti opiskelija suoriutuu töistään ja kuinka paljon työtä tehdään yhdessä ohjaajan kanssa.

Tervetuloa asiakkaaksi!

Kuvia kampaamosta

Nea

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA;
LOHJA »

On ystävällinen ja auttavainen ammattitaitoinen parturi-kampaaja. Vahvuuksiin kuuluu miesten ja naisten hiustenleikkuut, erilaiset värityöt.

Niina

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
LOHJA »

On reipas ja iloinen asiakaspalvelija.Niinan vahvuuksiin kuuluu väripalvelut, naisten ja miesten hiustenleikkaukset, erityisesti naisten lyhyet hius mallit.
Töissä hän loistaa kun pääsee kohtaamaan erilaisia persoonia ja toteuttaa asiakkaiden toiveita. Tervetuloa Niinan penkkiin=)

Tanja

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
LOHJA »

Tanja on rauhallinen ja tarkka, juuri alalle valmistunut. Vahvuuksiin kuuluvat innokkuus oppia uutta ja asiakkaiden tarkka kuunteleminen. Tanja työskentelee myös Nummelan toimipisteessä.

Siiri

Parturi-kampaaja, ohjaaja

VARAA AIKA,
LOHJA »

On hiusalan luova, rempseä ja positiivinen ammattilainen, työkokemusta alalta onkin jo kertynyt 17 vuoden ajalta. Rakastan työtäni ja hyvä asiakaspalvelu onkin lähellä sydäntäni. Työssäni erityisiksi vahvuuksiksi koen monipuolisen ja laajan osaamisen, sekä suuret muutostyöt. Kouluttaudun säännöllisesti, viimeisimpänä olenkin suorittanut alamme erikoisammattitutkinnon ja valmistunut syksyllä 2022 Kampaaja mestariksi.Toimin Hiustalon Lohjan toimipisteessä myös ammatillisena ohjaajana.Tervetuloa:)

Siru

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
LOHJA »

Siru kutsuisi itseään mieluummin hius taiteilijaksi. Tykkään tehdä moderneja, rikottuja ja voimakaasti teksturoituja malleja. Luovia moniväri töitä, ja Erilaisia Fade ja undercut malleja.

Kirsi

Parturi-kampaaja (opiskelija)

VARAA AIKA,
LOHJA »

Olen luonteeltani iloinen, avoin ja rauhallinen, syksyllä 2023 valmistuva parturi-kampaaja opiskelija. Olen halukas oppimaan uutta ja tykkään työskennellä asiakaspalvelutyössä. Vahvuuteni on parturipalvelut. Tervetuloa!

Peppi

Parturi-kampaaja (opiskelija)

VARAA AIKA,
LOHJA »

On pirteä, syksyllä 2022 aloittanut parturi-kampaaja opiskelija. Hän tekee työnsä huolellisesti ja oppii mielellään uutta. Ajan hänelle voit varata soittamalla suoraan meidän liikkeeseen.Tervetuloa!