Hiustalo Lohja,

Citymarket Lohja
Ojamonharjuntie 61
08200 Lohja

Avoinna:

Ark 9-20, la 8-16 (Pyhäpäivät voivat vaikuttaa liikkeen aukioloaikoihin.)

Reittihaku

Lohjan liikkeestä löydät ammattitaitoiset ja ystävälliset parturi-kampaajamme; he neuvovat sinun tarpeisiisi sopivat käsittelyt ja tuotteet, joiden avulla saamme parhaan mahdollisen lopputuloksen palveluissamme. Laajasta tuotevalikoimastamme löydämme sinulle sopivat tuotteet myös tuoteostajana saapuessasi, kysy rohkeasti neuvoja tutustuessasi tuotteisiimme!

Meillä Lohjan Hiustalossa asiakkaita palvelee usein myös innokkaat opiskelijat. He tekevät lähes kaikkia kampaamo- ja parturipuolen töitä. Etenkin pidemmälle edenneet opiskelijat toteuttavat kaikkia palveluita opiskelijahinnalla. Opiskelijatöiden hinnat normaalihinnoista -20%, -30% jopa -50%. Alennus määritellään aina opiskelijan tason mukaan, kuinka itsenäisesti opiskelija suoriutuu töistään ja kuinka paljon työtä tehdään yhdessä ohjaajan kanssa.

Tervetuloa asiakkaaksi!

Kuvia kampaamosta

Sara

parturi-kampaaja, päällikköharjoittelija

VARAA AIKA;
LOHJA »

Palvelualtis Sara tekee kaikkia alan töitä monien vuosien kokemuksella.Palvelee myös ruotsin kielellä.

Eveliina

Parturi-kampaaja

Janice

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
LOHJA »

Janice on alan tuore ammattilainen. Hän palvelee asiakkaat iloisesti ja rempseästi. Hänen lempitöitään ovat hemmottelevat Kerastasen erikoishoidot asiakkaille.

Jeanna

Parturi-kampaaja (opintovapaalla)

VARAA AIKA,
LOHJA »

Jeanna on rauhallinen ja ystävällinen työntekijä, joka on taitava hiustenleikkauksissa.Työskentelee liikkeessä satunnaisesti.

Milla

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA;
LOHJA »

Persoonallinen Milla tykkää asiakaspalvelutyöstä ja on tarkka työssään.

Nea

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA;
LOHJA »

Nea on innokas, ammattitaitoinen Parturi-kampaaja, joka taitaa kaikkia alan töita. Nea työskentelee Nummelan ja Lohjan toimipisteissä.