Hiustalo Lohja,

Citymarket Lohja
Ojamonharjuntie 61
08200 Lohja

Avoinna:

Ark 9-20 la 8-16

Reittihaku

Lohjan liikkeestä löydät ammattitaitoiset ja ystävälliset parturi-kampaajamme; he neuvovat sinun tarpeisiisi sopivat käsittelyt ja tuotteet, joiden avulla saamme parhaan mahdollisen lopputuloksen palveluissamme.
Laajasta tuotevalikoimastamme löydämme sinulle sopivat tuotteet myös tuoteostajana saapuessasi, kysy rohkeasti neuvoja tutustuessasi tuotteisiimme!

Pienen ja viihtyisän liikkeemme löydät Lohjan Citymarketin pääovien kupeesta, Subwayn vierestä.

Tervetuloa rentoutumaan selkää hieroville pesupaikoillemme palvelun yhteydessä!

Kuvia kampaamosta

Milja

Parturi-kampaaja, esimies

Milja on naurava ja iloinen asiakaspalvelija, joka pitää erityisesti hiusten raidoituksista ja parturointi-leikkauksista. Aloitti Lohjan liikkeessä syksyllä 2016.

Anne

Parturi-kampaaja

Rento Hiustalolainen jo vuodesta 2011. Leikkaukset ovat eniten Annen juttu. Värjäyksissä tykkää eniten luonnollisuudesta, valojen ja varjojen leikeistä.

Elina

Parturi-kampaaja

Elina on rauhallinen tekijä, joka tykkää tehdä värjäyksiä ja mallinmuutosleikkauksia. Aloitti työskentelyn hiustalossa vuonna 2014.

Jeanna

Parturi-kampaaja

Jeanna on rauhallinen ja ystävällinen työntekijä joka on taitava hiustenleikkauksissa. Työskennellyt vakituisesti hiustalossa vuodesta 2012.

Linda

Parturi-kampaaja

Linda tuli Hiustaloon äitiyslomasijaiseksi vuonna 2015. Hallitsee hyvin veitsileikkaukset sekä liukuvärjäykset ja palvelee myös ruotsiksi.