Hiustalo Lohja,

Citymarket Lohja
Ojamonharjuntie 61
08200 Lohja

Avoinna:

Supistetusti: Ark 10-18, la 8-16 (Normaaliaukioloajat: Ark 9-20, la 8-16)

Reittihaku

 UUSI UPEA SUURLIIKE AVATTU!

Lohjan liikkeestä löydät ammattitaitoiset ja ystävälliset parturi-kampaajamme; he neuvovat sinun tarpeisiisi sopivat käsittelyt ja tuotteet, joiden avulla saamme parhaan mahdollisen lopputuloksen palveluissamme.
Laajasta tuotevalikoimastamme löydämme sinulle sopivat tuotteet myös tuoteostajana saapuessasi, kysy rohkeasti neuvoja tutustuessasi tuotteisiimme!

Tervetuloa rentoutumaan selkää hieroville pesupaikoillemme palvelun yhteydessä!

Kuvia kampaamosta

Josefiina

Parturi-kampaaja, esimiesharjoittelija

Josefiina on hyvin taitava värjääjä ja leikkaaja. Hänen erikoisuutenaan on erilaiset vaaleat värit ja suuret värimuutokset. Balayage ja contouring värit ovat Josefiinan erikoisuutta. Myös miesten hiustenleikkaukset kuuluvat vahvuuksiin.

Elina

Parturi-kampaaja

Elina on rauhallinen tekijä, joka tykkää tehdä värjäyksiä ja mallinmuutosleikkauksia. Aloitti työskentelyn hiustalossa vuonna 2014.

Jeanna

Parturi-kampaaja

Jeanna on rauhallinen ja ystävällinen työntekijä joka on taitava hiustenleikkauksissa. Työskennellyt vakituisesti hiustalossa vuodesta 2012.

Milja

Parturi-kampaaja

Milja on naurava ja iloinen asiakaspalvelija, joka pitää erityisesti hiusten raidoituksista ja parturointi-leikkauksista. Aloitti Lohjan liikkeessä syksyllä 2016.

Tanja

Parturi-kampaaja

Jenni

Parturi-kampaaja (äitiyslomalla)