Hiustalo Nummela,

Citymarket Vihti, Nummela
Tuusankaari 1
03100 Nummela

Avoinna:

Ark 9-20, la 8-16 (Pyhäpäivät voivat vaikuttaa liikkeen aukioloaikoihin.)

Reittihaku

Nummelan tiimi on iloinen, puhelias ja ammattitaitoinen. Täältä liikkeestä ei persoonallisuuksia puutu. Kaikki tuovat omat mausteensa Nummelan liikkeen ilmapiiriin. Tervetuloa Nummelaan viihtymään!

Kuvia kampaamosta

Neea

Parturi-kampaaja, esimiesharjoittelija

VARAA AIKA,
NUMMELA »

Rempseän ja iloisen Neean vahvuuksiin kuuluvat väri- ja leikkuu töiden lisäksi vahva hoito- ja tuotetietous. Hän kouluttautuu monipuolisesti, jotta asiakkaat saavat aina ripauksen jotakin uutta. Neea työskentelee Forssan ja Nummelan liikkeissä.

Sanna

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
NUMMELA »

Sanna on iloinen ja puhelias ammattilainen. Hän on työskennellyt Hiustalossa jo pitkään. Sannan vahvuutena on vankka ammattitaito, erilaiset värimuutokset ja kampaukset sekä naisten ja miesten leikkaukset. Hän tulee myös hyvin toimeen lasten kanssa. Sanna palvelee myös englanniksi / in english.

Tanja

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
NUMMELA »

Tanja on rauhallinen ja tarkka, juuri alalle valmistunut. Vahvuuksiin kuuluvat innokkuus oppia uutta ja asiakkaiden tarkka kuunteleminen.

Tuulikki

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
NUMMELA »

Tuulikin vahvuuksiin kuuluvat rauhallisuuden lisäksi vankka ammattitaito. Hän tekee mielellään kaikkia alan töitä ja palvelee asiakkaat huolella.