Hiustalo Nummela,

Citymarket Vihti, Nummela
Tuusankaari 1
03100 Nummela

Avoinna:

Ark 9-20, la 8-16 (Pyhäpäivät voivat vaikuttaa liikkeen aukioloaikoihin.)


Tutustu hinnastoomme tästä »

Varaa aika liikkeeseemme tästä »

Liikkeemme on käteisvapaa. Maksuvälineinä käyvät yleisimmät pankki-. ja luottokortit, sekä mobiilimaksu.

Reittihaku

Nummelan tiimi on iloinen, puhelias ja ammattitaitoinen. Täältä liikkeestä ei persoonallisuuksia puutu. Kaikki tuovat omat mausteensa Nummelan liikkeen ilmapiiriin. Tervetuloa Nummelaan viihtymään!

Kuvia kampaamosta

Mari

Parturi-kampaaja, päällikkö

VARAA AIKA,
NUMMELA »

Rauhallinen ja ystävällinen parturi-kampaaja, jolle asiakas toiveineen on ykkösasia. Nauttii työn vaihtelevuudesta ja tekee kaikkia palvelujamme. Tulee hyvin toimeen myös perheen pienimpien kanssa. Palvelee myös englanniksi.

Anni

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
NUMMELA »

Ystävällinen ja rauhallinen asiakaspalvelija. Tulee toimeen myös perheen pienempien kanssa.

Sanna

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
NUMMELA »

Sanna on iloinen ja puhelias ammattilainen. Hän on työskennellyt Hiustalossa jo pitkään. Sannan vahvuutena on vankka ammattitaito, erilaiset värimuutokset ja kampaukset sekä naisten ja miesten leikkaukset. Hän tulee myös hyvin toimeen lasten kanssa. Sanna palvelee myös englanniksi / in english.

Selja

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
NUMMELA »

Olen empaattinen ja tykkään työssäni asiakkaiden kohtaamisesta ja työn monipuolisuudesta. Haluan huomioida asiakkaan tarpeet ja minulle on myös tärkeää, että pienelläkin muutoksella asiakas saa hyvän mielen. Palvelen myös englanniksi.

Tanja

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
NUMMELA »

Tanja on rauhallinen ja tarkka, juuri alalle valmistunut. Vahvuuksiin kuuluvat innokkuus oppia uutta ja asiakkaiden tarkka kuunteleminen. Tanja työskentelee myös Lohjan toimipisteessä.

Tuulikki

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
NUMMELA »

Tuulikin vahvuuksiin kuuluvat rauhallisuuden lisäksi vankka ammattitaito. Hän tekee mielellään kaikkia alan töitä ja palvelee asiakkaat huolella.