Hiustalo Nummela,

Citymarket Vihti, Nummela
Tuusankaari 1
03100 Nummela

Avoinna:

Ark 9-20 la 8-16

Reittihaku

Nummelan tiimi on iloinen, puhelias ja ammattitaitoinen. Täältä liikkeestä ei persoonallisuuksia puutu. Kaikki tuovat omat mausteensa Nummelan liikkeen ilmapiiriin. Tervetuloa Nummelaan viihtymään!

Kuvia kampaamosta

Jenna

Parturi-kampaaja, esimies

Jenna on iloinen, hymyilevä ja ammattitaitoinen. Hän on aloittanut Hiustalossa 2013. Hänen vahvuutena on vapaankäden vaalennukset (balayage, contouring) sekä naisten ja miesten leikkaukset. Myös kampaukset lukeutuvat vahvuuksiin. Jenna tulee myös hyvin toimeen lasten kanssa. Jenna palvelee myös englanniksi / in english.

Kirsika

Parturi-kampaaja

Kirsika aloitti Hiustalossa opiskelijana, mutta valmistuttuaan sai äitiysloman sijaisuuden Nummelan liikkeestä. Hänen vahvuuksiin lukeutuvat kampaukset sekä erilaiset värjäykset. Kirsika palvelee myös Viroksi.

Noora

Parturi-kampaaja

Noora on aloittanut Nummelan liikkeessä kesällä 2016 ja jatkaa äitiysloman sijaisena. Nooran vahvuutena on erilaiset leikkaukset ja värit. Noora on iloinen ja nauravainen. Noora on myös loistava kampausten tekijä.

Sanna

Parturi-kampaaja

Sanna on iloinen ja puhelias ammattilainen. Hän on työskennellyt Hiustalossa jo pitkään. Sannan vahvuutena on vankka ammattitaito, erilaiset värimuutokset ja kampaukset sekä naisten ja miesten leikkaukset. Hän tulee myös hyvin toimeen lasten kanssa. Sanna palvelee myös englanniksi / in english.

Annemari

Parturi-kampaaja

Annemari saattaa vaikuttaa hiljaiselta, mutta rauhallisen ulkokuoren alla on ammattitaitoinen tekijä, jonka vahvuuksiin lukeutuvat naisten leikkaukset sekä värit. Annemari tekee opintojen ohella osa-aikaisesti töitä. Annemari tulee hyvin lasten kanssa toimeen. Annemari palvelee myös englanniksi / in english ja viroksi.

Josefiina

Parturi-kampaaja (äitiyslomalla)

Josefiina on hyvin taitava värjääjä ja leikkaaja. Hänen erikoisuutenaan on erilaiset vaaleat värit ja suuret värimuutokset. Balayage ja contouring värit ovat Josefiinan erikoisuutta. Myös miesten hiustenleikkaukset kuuluvat vahvuuksiin. Josefiina on tällä hetkellä äitiyslomalla.