Hiustalo Nummela,

Citymarket Vihti, Nummela
Tuusankaari 1
03100 Nummela

Avoinna:

Ark 9-20 la 8-16

Reittihaku

Nummelan tiimi on iloinen, puhelias ja ammattitaitoinen. Täältä liikkeestä ei persoonallisuuksia puutu. Kaikki tuovat omat mausteensa Nummelan liikkeen ilmapiiriin. Tervetuloa Nummelaan viihtymään!

Kuvia kampaamosta

Aleksandra

Parturi-kampaaja, esimiesharjoittelija

Annemari

Parturi-kampaaja

Annemari saattaa vaikuttaa hiljaiselta, mutta rauhallisen ulkokuoren alla on ammattitaitoinen tekijä, jonka vahvuuksiin lukeutuvat miesten leikkaukset. Annemari tekee töitä osa-aikaisesti. Annemari tulee hyvin lasten kanssa toimeen. Annemari palvelee myös englanniksi / in english ja viroksi.

Kirsika

Parturi-kampaaja

Kirsika aloitti Hiustalossa opiskelijana, mutta valmistuttuaan jatkoi Nummelan liikkeessä. Hänen vahvuuksiin lukeutuvat miesten leikkaukset sekä erilaiset värjäykset, varsinkin raidoitukset. Kirsika palvelee myös englanniksi / in english ja viroksi.

Sanna

Parturi-kampaaja

Sanna on iloinen ja puhelias ammattilainen. Hän on työskennellyt Hiustalossa jo pitkään. Sannan vahvuutena on vankka ammattitaito, erilaiset värimuutokset ja kampaukset sekä naisten ja miesten leikkaukset. Hän tulee myös hyvin toimeen lasten kanssa. Sanna palvelee myös englanniksi / in english.

Mailis

Parturi-kampaaja

Mailiksen vahvuuksiin kuuluvat värjäykset ja leikkaukset. Tulee hyvin toimeen myös lasten kanssa. Mailis palvelee myös englanniksi / in english.

Tiia

Parturi-kampaaja

Tiia on vastavalmistunut parturi-kampaaja.