Hiustalo Pirkkala,

Citymarket Pirkkala
Palmrothintie 2
33950 Pirkkala

Avoinna:

Ark 9-21 la 9-16 (Pyhäpäivät voivat vaikuttaa liikkeen aukioloaikoihin.)

Reittihaku

Tervetuloa palveltavaksi Hiustalon Pirkkalan toimipisteeseen!

Asiakaspalveluhenkinen henkilökuntamme on valmiina palvelemaan juuri Sinua – olipa kyseessä tuoteostojen tekeminen tai palveltavaksi tuleminen. Ammattitaitoiselta henkilökunnaltamme onnistuvat kaikenlaiset työt, pienistä fiksauksista aina suurempiin muodonmuutoksiin. Avara ja viihtyisä liiketilamme tekee liikkeessämme asioinnista miellyttävää. Hierovissa pesupaikoissamme rentoutuminen on taattu ja pienimmille asiakkaille löytyy hieno autotuoli!

Kuvia kampaamosta

Tiina V

Parturi-kampaaja, esimies

VARAA AIKA,
PIRKKALA »

Tiina on kokenut alan ammattilainen, jonka vahvuuksia ovat monipuolisuus niin leikkaus kuin väritöissä sekä kampauksissa. Tiinalla on vahva tuotetietous ja hän taitaa myös jenkkisiilit.

Dania

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA;
PIRKKALA »

Danian vahvuuksia ovat hiusten leikkaukset ja värjäykset. Erityisesti Dania tykkää tehdä miesten ja lasten hiustenleikkauksia

Anne-Mari

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
PIRKKALA »

Anne-Mari tykkää tehdä isoja muutostöitä ja suunnitella toimivan kokonaisuuden asiakkailleen. Anne-Marilta taitaa monipuolisesti kihara- kuin värityöt. Hän palvelee asiakkaansa aurinkoisella ja energisellä asenteella. Anne-Marilta luonnistuu myös hiustatuoinnit. Hän löytää mielellään sopivat kotihoitotuotteet asiakkailleen. Service also in English.

Pao

Parturi-kampaaja