Hiustalo Pirkkala,

Citymarket Pirkkala
Palmrothintie 2
33950 Pirkkala

Avoinna:

Ark 8-21 la 8-16 (Pyhäpäivät voivat vaikuttaa liikkeen aukioloaikoihin.)

Reittihaku

Tervetuloa palveltavaksi Hiustalon Pirkkalan toimipisteeseen!

Asiakaspalveluhenkinen henkilökuntamme on valmiina palvelemaan juuri Sinua – olipa kyseessä tuoteostojen tekeminen tai palveltavaksi tuleminen. Ammattitaitoiselta henkilökunnaltamme onnistuvat kaikenlaiset työt, pienistä fiksauksista aina suurempiin muodonmuutoksiin. Avara ja viihtyisä liiketilamme tekee liikkeessämme asioinnista miellyttävää. Hierovissa pesupaikoissamme rentoutuminen on taattu ja pienimmille asiakkaille löytyy hieno autotuoli!

Kuvia kampaamosta

Tiina V

Parturi-kampaaja, esimies

VARAA AIKA,
PIRKKALA »

Tiina on kokenut alan ammattilainen, jonka vahvuuksia ovat monipuolisuus niin leikkaus kuin väritöissä sekä kampauksissa. Tiinalla on vahva tuotetietous ja hän taitaa myös jenkkisiilit.

Ada

VARAA AIKA,
PIRKKALA »

Iloinen Ada palvelee aurinkoisella otteella. Vahvuuksina kampaukset, raidoitukset ja vaaleat sävyt. Tulee myös hyvin perheen pienimpien kanssa toimeen.

Heini

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA;
PIRKKALA »

Iloinen, asiakasta kuunteleva parturi-kampaaja. Lapset ja erityisesti parturileikkaukset lähellä sydäntä.Service Also in English.

Jenni

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
PIRKKALA »

Jenni on tuore alan ammattilainen, jolla on jo monipuolinen osaaminen alalta. Jenni on luonteeltaan reipas ja kiltti. Jennin lempi töitä ovat mm. hiusten värjäykset ja leikkaukset.

Pao

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
PIRKKALA »

Pao on pirteä ja reipas, hänen lempi töitään ovat miestenhiustenleikkaukset, mutta Pao taitaa monipuolisesti kaikki parturi-kampaajan työtehtävät.

Dania

Parturi-kampaaja

SIIRTYNYT KOSKIKESKUKSEN LIIKKEESEEN.

Danian vahvuuksia ovat hiusten leikkaukset ja värjäykset. Erityisesti Dania tykkää tehdä miesten ja lasten hiustenleikkauksia

Anne-Mari

Parturi-kampaaja

SIIRTYNYT VALKEAKOSKEN LIIKKEESEEN.