Hiustalo Pori Mikkola, Mikkola

Citymarket Mikkola
Itäkeskuksenkaari 8
28130 Pori

Avoinna:

Ark 9-20, la 8-16 (Pyhäpäivät voivat vaikuttaa liikkeen aukioloaikoihin.)

Reittihaku

Porin Hiustalo on ollut toiminnassa vuodesta 2008.

Liikkeemme sijaitsee Porin Mikkolassa kauppakeskus ICCOssa.

Liikkeemme tuotevalikoimasta löydät sekä ylelliset Redken – ja Kerastase tuotteet, että edullisemmat OUTLET-myymälän tuotteet.

Asiantunteva tiimimme palvelee teitä ilolla ja ammattitaidolla!

TERVETULOA PALVELTAVAKSI!

Kuvia kampaamosta

Leni

Parturi-kampaaja, esimies

VARAA AIKA,
MIKKOLA »

Leni on työskennellyt Hiustalossa vuodesta 2008. Työssään hän kokeilee mielellään uusia tekniikoita ja pitää erityisesti pikkutarkkuutta vaativista hiustenleikkauksista. Suosikkituotteina häneltä löytyy työkärrystä tällä hetkellä Redkenin ja Kerastasen muotoilu- ja hoitotuotteet.

Heli

Parturi-kampaaja, esimiesharjoittelija

VARAA AIKA,
MIKKOLA »

Heli on motivoitunut ja sosiaalinen parturi-kampaaja. Hän omaa yrittäjätaustan ja tykkää haasteista. Kaikki työt sujuvat häneltä  mallikkaasti ja ovat ilo tehdä. Suosikkeihin kuitenkin kuuluu erityisesti klassiset työt, sekä vaativat leikkaukset ja värjäykset.

Noora

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
MIKKOLA »

Noora on iloinen ja hyvä asiakaspalvelija. Tykkää kaikista alan töistä. Eniten Noora tykkää tehdä värjäyksiä ja naisten lyhyiden hiusten leikkaustekniikoista, Nooralla on myös yrittäjän tausta.

Veera

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
MIKKOLA »

Veera on ahkera ja positiivinen parturi-kampaaja. Suosikkitöitä ovat kaikenlaiset hiustenleikkaukset, värjäykset ja erityisesti kampaukset.

Sarah

Parturi-kampaaja (äitiyslomalla)

Sarah on ystävällinen ja sosiaalinen. Hänen lempitöihinsä kuuluu vaalennukset ja erityisesti raidoitukset. Myös miestenleikkaukset ja kampaukset ovat mielekkäita töitä.

Jaana

Parturi-kampaaja, esimies (äitiyslomalla)

Jaana on kasvanut Hiustalossa harjoittelijasta esimieheksi. Hänen suosikkitöihin kuuluu isot värimuutokset, raidoitukset ja mallinmuutosleikkaukset.