Hiustalo Pori Mikkola, Mikkola

Citymarket Mikkola
Itäkeskuksenkaari 8
28130 Pori

Avoinna:

Ark 9-20, la 8-16 (Pyhäpäivät voivat vaikuttaa liikkeen aukioloaikoihin.)

Reittihaku

Porin Hiustalo on ollut toiminnassa vuodesta 2008.

Liikkeemme sijaitsee Porin Mikkolassa kauppakeskus ICCOssa.

Liikkeemme tuotevalikoimasta löydät sekä ylelliset Redken – ja Kerastase tuotteet, että edullisemmat OUTLET-myymälän tuotteet.

Asiantunteva tiimimme palvelee teitä ilolla ja ammattitaidolla!

TERVETULOA PALVELTAVAKSI!

Kuvia kampaamosta

Leni

Parturi-kampaaja, esimies

VARAA AIKA,
MIKKOLA »

Leni on työskennellyt Hiustalossa vuodesta 2008. Työssään hän kokeilee mielellään uusia tekniikoita ja pitää erityisesti pikkutarkkuutta vaativista hiustenleikkauksista. Suosikkituotteina häneltä löytyy työkärrystä tällä hetkellä Redkenin ja Kerastasen muotoilu- ja hoitotuotteet.

Heli

Parturi-kampaaja, esimiesharjoittelija

VARAA AIKA,
MIKKOLA »

Heli on motivoitunut ja sosiaalinen parturi-kampaaja. Hän omaa yrittäjätaustan ja tykkää haasteista. Kaikki työt sujuvat häneltä  mallikkaasti ja ovat ilo tehdä. Suosikkeihin kuitenkin kuuluu erityisesti klassiset työt, sekä vaativat leikkaukset ja värjäykset.

Elizaveta

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
MIKKOLA »

Elizaveta on ystävällinen 2021 keväällä valmistunut kampaaja. Lempityöt ovat naisten hiustenleikkaukset, föönikampaukset ja permanentti. Palvelee asiakkaita myös venäjäksi./ Говорю по-русски.

Hanna

Parturi-kampaaja (opiskelija)

VARAA AIKA,
MIKKOLA »

Hanna on viimeisen vuoden opiskelija, joka työskentelee meillä opiskeluidensa ohella. Hannan lempparitöitä ovat värjäykset ja miesten hiustenleikkaukset. Hannan töistä saat -10% alennuksen.

Noora

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
MIKKOLA »

Noora on iloinen ja hyvä asiakaspalvelija. Tykkää kaikista alan töistä. Eniten Noora tykkää tehdä värjäyksiä ja naisten lyhyiden hiusten leikkaustekniikoista, Nooralla on myös yrittäjän tausta.

Noora

Parturi-kampaaja (oppisopimusopiskelija)

VARAA AIKA,
MIKKOLA »

Noora on meidän reipas ja oma-aloitteinen opiskelijamme. Hän toimii meillä oppisopimuksella ja valmistuu Turun Ammatti-Instituutista keväällä 2022. Nooran lempi töitä ovat ehdottomasti permanentit sekä räikeät värjäykset. Nooran töistä saat -10% alennuksen.

Sarah

Parturi-kampaaja (äitiyslomalla)

Sarah on ystävällinen ja sosiaalinen. Hänen lempitöihinsä kuuluu vaalennukset ja erityisesti raidoitukset. Myös miestenleikkaukset ja kampaukset ovat mielekkäita töitä.

Jaana

Parturi-kampaaja, esimies (äitiyslomalla)

Jaana on kasvanut Hiustalossa harjoittelijasta esimieheksi. Hänen suosikkitöihin kuuluu isot värimuutokset, raidoitukset ja mallinmuutosleikkaukset.