Hiustalo Pori Mikkola, Mikkola

Citymarket Mikkola
Itäkeskuksenkaari 8
28130 Pori

Avoinna:

Ark 9-20, la 8-16

Reittihaku

Porin Hiustalo on ollut toiminnassa vuodesta 2008.

Liikkeemme sijaitsee Porin Mikkolassa kauppakeskus ICCOssa.

Liikkeemme tuotevalikoimasta löydät sekä ylelliset Redken – ja Kerastase tuotteet, että edullisemmat OUTLET-myymälän tuotteet.

Asiantunteva tiimimme palvelee teitä ilolla ja ammattitaidolla!

TERVETULOA PALVELTAVAKSI!

Kuvia kampaamosta

Leni

Parturi-kampaaja, esimies

Leni on työskennellyt Hiustalossa vuodesta 2008. Parturi-kampaajan töitä hän on tehnyt vuodesta 2007 lähtien. Työssään hän kokeilee mielellään uusia tekniikoita ja pitää erityisesti pikkutarkkuutta vaativista hiustenleikkauksista. Suosikkituotteina häneltä löytyy työkärrystä tällä hetkellä Redkenin ja Kerastasen muotoilu- ja hoitotuotteet.

Heli

Parturi-kampaaja, esimiesharjoittelija

Heli on motivoitunut ja sosiaalinen 2016 keväällä valmistunut parturi-kampaaja. Heli on myös yrittäjätaustan omaava ja tykkää haasteista.

Työnsä hän on aloittanut hiustalossa 2018.

Kaikki työt sujuvat mallikkaasti ja ovat ilo tehdä. Suosikkeihin kuitenkin kuuluu erityisesti klassiset työt, sekä vaativat leikkaukset ja värjäykset.

Jessica

Parturi-kampaaja

Jessica on keväällä 2017 valmistunut iloinen ja positiivinen parturi-kampaaja. Töissään hän on tarkka ja kaikki työt ovat mielekkäitä tehdä.
Suosikkeja erityisesti ovat kampaukset arkeen ja juhlaan. Hiustalossa Jessica on aloittanut jo harjoittelijana 2016.

Roosa

Parturi-kampaaja

Roosa on iloinen ja positiivinen vuonna 2017 valmistunut parturi-kampaaja. Valmistumisensa jälkeen hän toimi yrittäjänä noin vuodenpäivät.Hiustalolla hän aloitti maaliskuussa 2020.

Kaikki työt Roosa tekee suurella intohimolla!

Veera

Parturi-kampaaja

Veera on keväällä 2017 valmistunut ahkera ja positiivinen parturi-kampaaja. Suosikkitöitä ovat kaikenlaiset hiustenleikkaukset, värjäykset ja erityisesti kampaukset. Työt Veera on aloittanut Hiustalossa joulukuussa 2017.

Sarah

Parturi-kampaaja (äitiyslomalla)

Olen keväällä 2016 valmistunut parturi-kampaaja. Olen ystävällinen ja sosiaalinen. Lempitöihini kuuluu vaalennukset ja erityisesti raidoitukset. Myös miestenleikkaukset ja kampaukset ovat mielekkäita töitä.Työt Hiustalossa olen aloittanut kesäkuussa 2016.