Hiustalo Pori Mikkola, Mikkola

Citymarket Mikkola
Itäkeskuksenkaari 8
28130 Pori

Avoinna:

Ark 9-20 la 8-16

Reittihaku

Porin Hiustalo on ollut toiminnassa vuodesta 2008.

Liikkeemme sijaitsee Porin Mikkolassa kauppakeskus ICCOssa.

Liikkeemme tuotevalikoimasta löydät sekä ylelliset Redken – ja Kerastase tuotteet, että edullisemmat OUTLET-myymälän tuotteet.

Asiantunteva tiimimme palvelee teitä ilolla ja ammattitaidolla!

TERVETULOA PALVELTAVAKSI!

Kuvia kampaamosta

Leni

Parturi-kampaaja, esimies

Leni on työskennellytHiustalossa vuodesta 2008. Parturi-kampaajan töitä hän on tehnyt yhteensä 9 vuotta. Työssään hän kokeilee mielellään uusia tekniikoita ja pitää erityisesti pikkutarkkuutta vaativista hiustenleikkauksista. Suosikkituotteina häneltä löytyy työkärrystä tällä hetkellä Redkenin ja Kerastasen muotoilu- ja hoitotuotteet.

Heli

Parturi-kampaaja

Heli on motivoitunut ja sosiaalinen 2016 keväällä valmistunut parturi-kampaaja. Yrittäjänä Heli on toiminut Kankaanpäässä valmistumisensa jälkeen vuoden. Heli palvelee mielellään kaikenikäisiä asiakkaita. Kaikki työt onnistuvat ja ovat mielenkiintoisia tehdä. Heli on aloittanut Hiustalossa lokakuussa 2018.

Jaana

Parturi-kampaaja

Jaana on keväällä 2016 valmistunut iloinen, avoin ja sosiaalinen parturi-kampaaja. Jaana tekee mielellään kaikenlaisia hiustenleikkauksia ja kampauksia. Jaana suoritti kevään työharjoittelunsa Hiustalossa, ja kesäkuusta 2016 alkaen hän on työskennellyt pisteessämme.

Veera

Parturi-kampaaja

Veera on keväällä 2017 valmistunut ahkera ja positiivinen parturi-kampaaja. Suosikkitöitä ovat kaikenlaiset hiustenleikkaukset, värjäykset ja erityisesti kampaukset. Työt Veera on aloittanut Hiustalossa joulukuussa 2017.

Sarah

Parturi-kampaaja

Olen keväällä 2016 valmistunut parturi-kampaaja. Olen ystävällinen ja sosiaalinen parturi-kampaaja. Lempitöihini kuuluu vaalennukset ja erityisesti raidoitukset. Myös miestenleikkaukset ja kampaukset ovat mielekkäita töitä.Työt Hiustalossa olen aloittanut kesäkuussa 2016. Tällä hetkellä työskentelen hoitovapaani ohella.