Hiustalo Pori Mikkola, Mikkola

Citymarket Mikkola
Itäkeskuksenkaari 8
28130 Pori

Avoinna:

Ark 9-20 la 8-16

Reittihaku

Porin Hiustalo on ollut toiminnassa vuodesta 2008.

Liikkeemme sijaitsee Porin Mikkolassa kauppakeskus ICCOssa.

Liikkeemme tuotevalikoimasta löydät sekä ylelliset Redken – ja Kerastase tuotteet, että edullisemmat OUTLET-myymälän tuotteet.

Asiantunteva tiimimme palvelee teitä ilolla ja ammattitaidolla!

TERVETULOA PALVELTAVAKSI!

Kuvia kampaamosta

Leni

Parturi-kampaaja, esimies

Leni on työskennellyt Hiustalossa vuodesta 2008. Parturi-kampaajan töitä hän on tehnyt vuodesta 2007 lähtien. Työssään hän kokeilee mielellään uusia tekniikoita ja pitää erityisesti pikkutarkkuutta vaativista hiustenleikkauksista. Suosikkituotteina häneltä löytyy työkärrystä tällä hetkellä Redkenin ja Kerastasen muotoilu- ja hoitotuotteet.

Heli

Parturi-kampaaja

Heli on motivoitunut ja sosiaalinen 2016 keväällä valmistunut parturi-kampaaja. Yrittäjänä Heli on toiminut Kankaanpäässä valmistumisensa jälkeen vuoden. Heli palvelee mielellään kaikenikäisiä asiakkaita. Kaikki työt onnistuvat ja ovat mielenkiintoisia tehdä. Heli on aloittanut Hiustalossa lokakuussa 2018.

Jaana

Parturi-kampaaja

Jaana on keväällä 2016 valmistunut iloinen, avoin ja sosiaalinen parturi-kampaaja. Jaana tekee mielellään kaikenlaisia hiustenleikkauksia ja kampauksia. Jaana suoritti kevään työharjoittelunsa Hiustalossa, ja kesäkuusta 2016 alkaen hän on työskennellyt pisteessämme.

Jenna

Parturi-kampaaja

Jenna on keväällä 2019 valmistunut iloinen, tunnollinen ja tarkka parturi-kampaaja. Hänelle hiustenhoito on lähellä sydäntä, etenkin luonnonkiharoiden. Myös miesten hiustenleikkuut kuuluvat Jennan suosikkitöihin. Jennalle on tärkeää pysyä muodin mukana ja kouluttautua, jotta hän saa uusimmat vinkit ja niksit talteen. Jenna aloitti työt Hiustalossa kesällä 2019

Veera

Parturi-kampaaja

Veera on keväällä 2017 valmistunut ahkera ja positiivinen parturi-kampaaja. Suosikkitöitä ovat kaikenlaiset hiustenleikkaukset, värjäykset ja erityisesti kampaukset. Työt Veera on aloittanut Hiustalossa joulukuussa 2017.

Sarah

Parturi-kampaaja

Olen keväällä 2016 valmistunut parturi-kampaaja. Olen ystävällinen ja sosiaalinen parturi-kampaaja. Lempitöihini kuuluu vaalennukset ja erityisesti raidoitukset. Myös miestenleikkaukset ja kampaukset ovat mielekkäita töitä.Työt Hiustalossa olen aloittanut kesäkuussa 2016. Tällä hetkellä työskentelen hoitovapaani ohella.