Hiustalo Rauma,

Citymarket Rauma
Karjalankatu 5
26100 Rauma

Avoinna:

Ark 9-20 la 8-16

Reittihaku

Meidän Hiustalo sijaitsee Rauman Citymarketin tiloissa, näinollen kulkuyhteydet ja parkkipaikat ovat erittäin asiakasystävälliset. Käytössäsi on mm. parkkihalli ja esteetön kulku esim. pyörätuolille ulko-ovilta asti. Täällä teitä palvelee nuorta energiaa ja intoa omaavia alansa ammattilaisia. Liikkeestämme löytyy varmasti jokaiselle jotakin erityylisten osaajiemme ansiosta. Liikkeemme laajentui vuoden 2016 loppupuolella, joten käytössämme on aivan uudet, valoisat ja suuret tilat.

Kuvia kampaamosta

Anu

Parturi-kampaaja, esimies

Tuttavallinen ja ystävällinen, liikkeemme esimies on lähtöisin Uudestakaupungista. Hän on toiminut parturi-kampaajana vuodesta 2000 ja omaa yrittäjätaustan. Ammattillisiin vahvuuksiin kuuluu permanentit ja fön-kampaukset. Anun lempitöhin kuuluu väri+leikkaus kokonaisuudet.

Elina

Parturi-kampaaja

Helposti lähestyttävä ja iloinen Elina on kotoisin Uudestakaupungista. Valmistunut parturi-kampaajaksi vuonna 2016, joten koulun opit ovat vahvasti hallussa. Lempitöitä mm. naisten hiustenleikkaukset. Elinan ammatillisiin vahvuuksiin kuuluvat mm. kampaukset, sekä lasten hiustenleikkaukset.

Maria

Parturi-kampaaja

Rauhallinen ja sosiaalinen Maria on kotoisin Raumalta. Valmistunut parturi-kampaajaksi vuonna 2009. Ammatillisiin vahvuuksiin kuuluu hiustenleikkaukset ja näyttävät kampaukset. Lempitöihin kuuluvat mm. Naisten lyhyet hiukset, muodonmuutokset sekä klassiset kampaukset. Maria tulee toimeen niin nuorimpien kuin vanhempienkin ihmisten kanssa.

Marika

Parturi-kampaaja

Nousiaisista lähtöisin oleva Marika on rehellinen ja aito. Ollut parturi-kampaajana vuodesta 2008, ja omaa yrittäjätaustan. Ammatillisiin vahvuuksiin kuuluvat mm. miesten vaativat hiukset, jenkkisiilit ja veitsileikkaukset sekä pitkienhiusten leikkaukset. Lempitöitä mm. rikotut linjat, pehmeät sävyerot, sekä väri+leikkaus kokonaisuuksien suunnittelu.

Piia

Parturi-kampaaja

Varmaotteinen ja puhelias Piia on kotoisin Rovaniemeltä. Ollut parturi-kampaaja vuodesta 2012. Ammatillisiin vahvuuksiin kuuluvat mm. paksut ja kiharat hiukset. Lempitöihin kuuluvat mm. ripset ja kulmat, naisten lyhyet hiukset, sekä spiraalipermanentit. Piia tulee hyvin toimeen vanhempien ihmisten kanssa.

Saija

Parturi-kampaaja

Omaperäinen ja räiskyvä Saija on kotoisin Kankaanpäästä. Yrittäjätaustan omaava Saija on valmistunut vuonna 2010. Lempitöihin kuuluvat mm. hiustatuoinnit ja muodonmuutokset. Ammatillisiin vahvuuksiin kuuluvat mm. naisten lyhyet hiukset ja uuden ideoiminen.

Mari

Parturi-kampaaja (opiskelija)

Eurajoelta kotoisin oleva, pirteä Mari on kolmannen vuoden opiskelija.... Aikoja Marille voi varata soittamalla suoraan liikkeeseen. Hänen tekemistä töistä saat alennusta -20%.