Hiustalo Rauma,

Citymarket Rauma
Karjalankatu 5
26100 Rauma

Avoinna:

Ark 9-20 la 8-16

Reittihaku

Meidän Hiustalo sijaitsee Rauman Citymarketin tiloissa, näinollen kulkuyhteydet ja parkkipaikat ovat erittäin asiakasystävälliset. Käytössäsi on mm. parkkihalli ja esteetön kulku esim. pyörätuolille ulko-ovilta asti. Täällä teitä palvelee nuorta energiaa ja intoa omaavia alansa ammattilaisia. Liikkeestämme löytyy varmasti jokaiselle jotakin erityylisten osaajiemme ansiosta. Liikkeemme laajentui vuoden 2016 loppupuolella, joten käytössämme on aivan uudet, valoisat ja suuret tilat.

Kuvia kampaamosta

Anu

Parturi-kampaaja, esimies

Helposti lähestyttävä ja varmaotteinen Anu on toiminut parturi-kampaajana vuodesta 2000. Yrittäjätaustan omaava Anu taitaa kiharakäsittelyt ja luonnonkiharoiden hiusten muotoilut. Lempitöikseen hän kokee väri- ja leikkauskokonaisuudet, sekä fön-kampaukset!

Saija

Parturi-kampaaja, esimiesharjoittelija

Persoonallinen ja idearikas Saija on valmistunut parturi-kampaajaksi vuonna 2010 ja omaa yrittäjätaustan. Lempitöikseen Saija listaa muodonmuutokset, niin leikkaus- kuin väritöissä, sekä hiustatuoinnit. Vahvuuksiin hänellä lukeutuu naisten lyhyiden hiusten leikkaukset, monisävyvärjäystyöt, sekä fön-kampaukset!

Katri

Parturi-kampaaja

Rauhallinen ja luova Katri omaa yrittäjätaustan ja on valmistunut parturi-kampaajaksi vuonna 2008. Katrin lempitöitä ovat pitkien hiusten juhlakampaukset, naisten lyhyiden hiusten väri- ja leikkauskokonaisuudet, sekä monisävyvärjäykset. Hänen asiakkainaan viihtyvät erinomaisesti lapsiasiakkaat!

Mari

Parturi-kampaaja

Reipas ja iloinen Mari on valmistunut vuonna 2018 parturi-kampaajaksi. Tehokkaasti työskentelevä Mari pitää eniten vaaleiden raitojen toteuttamisesta, sekä ripsien ja kulmien värjäämisestä ja muotoiluista. Hänen selkeä vahvuus on parturoinnissa, Mari taitaa miesten hiustenleikkaukset!

Piia

Parturi-kampaaja

Puhelias ja tarkka Piia on tehnyt parturi-kampaajan töitä vuodesta 2012. Hyvin vanhempien ihmisten kanssa toimeen tulevan Piian lempitöitä ovat eri tekniikoilla tehtävät raidoitustyöt, ripset sekä kulmat ja kokonaisuuksissa hän pitää naisten väri- ja leikkaustöistä. Piia taitaa kiharoiden, paksujen ja karheiden hiusten käsittelyt!

Ronja-Maija

Parturi-kampaaja (opiskelija)

Alasta kovasti kiinnostunut ja iloinen Ronja on meillä töissä koulun ohella. Tällä hetkellä lempitöikseen Ronja kokee lasten- ja miesten hiustenleikkaukset. Naisille hän toteuttaa mielellään väri- ja leikkauskokonaisuuksia!