Hiustalo Rauma,

Citymarket Rauma
Karjalankatu 5
26100 Rauma

Avoinna:

Ark 9-20 la 8-16

Reittihaku

Meidän Hiustalo sijaitsee Rauman Citymarketin tiloissa, näinollen kulkuyhteydet ja parkkipaikat ovat erittäin asiakasystävälliset. Käytössäsi on mm. parkkihalli ja esteetön kulku esim. pyörätuolille ulko-ovilta asti. Täällä teitä palvelee nuorta energiaa ja intoa omaavia alansa ammattilaisia. Liikkeestämme löytyy varmasti jokaiselle jotakin erityylisten osaajiemme ansiosta. Liikkeemme laajentui vuoden 2016 loppupuolella, joten käytössämme on aivan uudet, valoisat ja suuret tilat.

Kuvia kampaamosta

Anu

Parturi-kampaaja, esimies

Tuttavallinen ja ystävällinen, liikkeemme esimies on lähtöisin Uudestakaupungista. Hän on toiminut parturi-kampaajana vuodesta 2000 ja omaa yrittäjätaustan. Ammattillisiin vahvuuksiin kuuluu permanentit ja fön-kampaukset. Anun lempitöhin kuuluu väri+leikkaus kokonaisuudet.

Johanna

Parturi-kampaaja

36-vuotias Johanna asuu Eurassa. Iloinen ja puhelias Johanna on valmistunut 2001 Parturi-Kampaajaksi ja toiminut eri hiusalan tehtävissä. Lempitöikseen hän mainitsee lapsiasiakkaat.

Katri

Parturi-kampaaja

Köyliöstä kotoisin oleva Katri on vuonna 2008 valmistunut parturi-kampaajaksi. Katri on toiminut myös yrittäjänä. Hänen lempitöihinsä kuuluu naisten lyhyiden hiusten leikkuu/väri kokonaisuudet sekä juhlakampaukset.

Mari

Parturi-kampaaja

Mari on Eurajoelta kotoisin oleva 2018 valmistunut parturi-kampaaja. Hän on opiskelujen ohella työskennellyt meillä jo pidempään. Marin vahvuuksiin kuuluu miesten hiustenleikkuut.

Merja

Parturi-kampaaja

Eurassa asuvalla iloisella Merjalla on kokemusta monelta alalta. Parturi- kampaajaksi hän valmistui vuonna 2017. Hän pitää parturi-kampaajan työn monipuollisuudesta, kun saa tehdä monenlaisia töitä.

Piia

Parturi-kampaaja

Varmaotteinen ja puhelias Piia on kotoisin Rovaniemeltä. Ollut parturi-kampaaja vuodesta 2012. Ammatillisiin vahvuuksiin kuuluvat mm. paksut ja kiharat hiukset. Lempitöihin kuuluvat mm. ripset ja kulmat, naisten lyhyet hiukset, sekä spiraalipermanentit. Piia tulee hyvin toimeen vanhempien ihmisten kanssa.

Saija

Parturi-kampaaja

Omaperäinen ja räiskyvä Saija on kotoisin Kankaanpäästä. Yrittäjätaustan omaava Saija on valmistunut vuonna 2010. Lempitöihin kuuluvat mm. hiustatuoinnit ja muodonmuutokset. Ammatillisiin vahvuuksiin kuuluvat mm. naisten lyhyet hiukset ja uuden ideoiminen.