Hiustalo Rauma,

Citymarket Rauma
Karjalankatu 5
26100 Rauma

Avoinna:

Ark 9-20 la 8-16 (Pyhäpäivät voivat vaikuttaa liikkeen aukioloaikoihin.)

Reittihaku

Meidän Hiustalo sijaitsee Rauman Citymarketin tiloissa, näinollen kulkuyhteydet ja parkkipaikat ovat erittäin asiakasystävälliset. Käytössäsi on mm. parkkihalli ja esteetön kulku esim. pyörätuolille ulko-ovilta asti. Täällä teitä palvelee nuorta energiaa ja intoa omaavia alansa ammattilaisia. Liikkeestämme löytyy varmasti jokaiselle jotakin erityylisten osaajiemme ansiosta. Liikkeemme laajentui vuoden 2016 loppupuolella, joten käytössämme on aivan uudet, valoisat ja suuret tilat.

Kuvia kampaamosta

Anu

Parturi-kampaaja, esimies

VARAA AIKA,
RAUMA »

Anu on helposti lähestyttävä ja varmaotteinen parturi-kampaaja. Yrittäjätaustan omaava Anu taitaa kiharakäsittelyt ja luonnonkiharoiden hiusten muotoilut. Lempitöikseen hän kokee väri- ja leikkauskokonaisuudet, sekä fön-kampaukset!

Katri

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
RAUMA »

Rauhallinen ja luova Katri omaa yrittäjätaustan. Katrin lempitöitä ovat pitkien hiusten juhlakampaukset, naisten lyhyiden hiusten väri- ja leikkauskokonaisuudet, sekä monisävyvärjäykset. Hänen asiakkainaan viihtyvät erinomaisesti lapsiasiakkaat!

Kwanthida

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
RAUMA »

Reipas ja iloinen Kwanthida tekee mielellään erityyppisiä parturi-kampaajan töitä. Hän pitää erityisesti hiusten leikkuista, joista parturi leikkuut erityisesti hänen vahvuus.

Marika

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
RAUMA »

Rauhallinen ja tarkka Marika haluaa oppia kaikesta uutta. Hänen vahvuuksia on kaikki hiusten leikkuut, lempitöihin kuuluu väri/leikkuu kokonaisuudet.

Ronja-Maija

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
RAUMA »

Alasta kovasti kiinnostunut Ronja on iloinen asiakaspalvelija.Tällä hetkellä lempitöikseen Ronja kokee lasten- ja miesten hiustenleikkaukset. Naisille hän toteuttaa mielellään väri- ja leikkauskokonaisuuksia!

Iida

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA;
RAUMA »

Iloinen ja rauhallinen Iida pitää monipuolisesta parturi-kampaajan työstä. Hänen vahvuuksia on naisten ja miesten hiustenleikkuut,
kampaukset ovat myös yksi hänen lempi töistään.

Saija

Parturi-kampaaja, esimiesharjoittelija (äitiyslomalla)

Persoonallinen ja idearikas Saija omaa yrittäjätaustan. Lempitöikseen Saija listaa muodonmuutokset, niin leikkaus- kuin väritöissä, sekä hiustatuoinnit. Vahvuuksiin hänellä lukeutuu naisten lyhyiden hiusten leikkaukset, monisävyvärjäystyöt, sekä fön-kampaukset!