Hiustalo Riihimäki, Merkos

Citymarket Merkos
Merkoksenkatu 5
11710 Riihimäki

Avoinna:

Ark 9-20, la 8-16 (pyhäpäivät voivat vaikuttaa liikkeen aukioloaikoihin.)


Tutustu hinnastoomme tästä »

Varaa aika liikkeeseemme tästä »

Liikkeemme on käteisvapaa. Maksuvälineinä käyvät yleisimmät pankki-. ja luottokortit, sekä mobiilimaksu.

Reittihaku

Liikkeemme sijaitsee 3 moottoritien varressa, Citymarketin yhteydessä. Täältä löytyy paljon ilmaista parkkitilaa, eli autolla on tänne helppo löytää. Osoitteemme on Merkoksenkatu 5 11710 Riihimäki.

Meiltä löydät palvelualttiin henkilökunnan, joka vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin. Autamme toinen toisiamme ja sitä kautta saat myös asiakkaana parhaan mahdollisen lopputuloksen ja oikeat hoitotuotteet kotiin.

Olemme siirtymässä 1.7.2023 kokonaan korttimaksuihin.

Kuvia kampaamosta

Roosa

Parturi-kampaaja, päällikköharjoittelija

VARAA AIKA,
RIIHIMÄKI »

Ammattitaitoisen, rohkea ja ystävällinen parturi-kampaaja. Roosan vahvuuksiin kuuluu erilaiset monivärjäykset, miesten hiusten leikkaukset ja raidoitukset. Perheen pienimmät viihtyvät myös Roosan penkissä hyvin.

Tiia

Parturi-kampaaja, päällikköharjoittelija

VARAA AIKA,
RIIHIMÄKI »

Tiia on huumorintajuinen, iloinen ja rohkea parturi-kampaaja. Tiian vahvuuksiin kuuluukin lyhyiden ja pitkien hiusten mallinmuutos leikkaukset. Sekä erillaiset värjäys työt ja raidoitukset. Perheen pienimmät viihtyvät myös Tiian penkissä!

Anni

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
RIIHIMÄKI »

Lempeä ja huumorintajuinen kampaaja. Vaikka Anni onkin koulutukseltaan kampaaja hän leikkaa upeasti miestenhiuksetkin. Annin vahvuuksiin kuuluu naisten mallinmuutokset ja tiheät raidoitus työt.

Janice

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
RIIHIMÄKI »


Janice on rohkea, iloinen ja huumorintajuinen parturi-kampaaja. Häneltä luonnistuu erilaiset mallinmuutosleikkaukset ja varsinkin rikotuissa malleissa. Erikoisimmatkin värjäykset ovat Janicen lempitöitä. Janice on myös työskennellyt Lohjan Hiustalossa.

Lisa

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
RIIHIMÄKI »

Lisa on alan uusi osaaja. Lisan vahvuuksiin kuuluu hiustenleikkaukset ja pikakampaukset! Lisan värjäyksistä ja permanenteistä saa vielä -10% alennuksen. Varaa aikasi Lisalle soittamalla liikkeeseen tai nettiajanvarauksella!

Saana

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA;
RIIHIMÄKI »

Ystävällinen ja rauhallinen Saana taitaa erilaiset värjäykset ja leikkuut, asiakkaan toiveet huomioiden. Hänen lempi töihinsä kuuluu erilaiset ja värikkäät värjäykset.

Sini

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
RIIHIMÄKI »

Rauhallinen ja osaava parturi-kampaaja. Sinin vahvuuksia on ajankohtaiset leikkaukset, värjäykset ja myöskin kampaukset. Siniltä onnistuu myös palvelu englanniksi/The service is also available in English.