Hiustalo Riihimäki, Merkos

Citymarket Merkos
Merkoksenkatu 5
11710 Riihimäki

Avoinna:

Ark 9-20, la 8-16 (pyhäpäivät voivat vaikuttaa liikkeen aukioloaikoihin.)

Reittihaku

Liikkeemme on avattu vuonna 2002 ja se sijaitsee 3 moottoritien varressa, Citymarketin yhteydessä. Täältä löytyy paljon ilmaista parkkitilaa, eli autolla on tänne helppo löytää. Osoitteemme on Merkoksenkatu 5 11710 Riihimäki.

Meiltä löydät palvelualttiin henkilökunnan, joka vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin. Autamme toinen toisiamme ja sitä kautta saat myös asiakkaana parhaan mahdollisen lopputuloksen ja oikeat hoitotuotteet kotiin.

Kuvia kampaamosta

Anni

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
RIIHIMÄKI »

Lempeä ja huumorintajuinen kampaaja. Vaikka Anni onkin koulutukseltaan kampaaja hän leikkaa upeasti miestenhiuksetkin. Annin vahvuuksiin kuuluu naisten mallinmuutokset ja tiheät raidoitus työt.

Carmen

Parturi-kampaaja (opiskelija)

Innokas ja ystävällinen parturi-kampaaja opiskelija. Carmenin vahvuuksiin kuuluu kampaukset ja varsinkin föönikampaukset. Carmenin kaikista töistä saa -30% alennusta. Aikoja Carmenille voi varata soittamalla tai käymässä liikkeessä!

Roosa

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
RIIHIMÄKI »

Ammattitaitoisen, rohkea ja ystävällinen parturi-kampaaja. Roosan vahvuuksiin kuuluu erilaiset monivärjäykset, miesten hiusten leikkaukset ja permanentit. Perheen pienimmät viihtyvät myös Roosan penkissä hyvin.

Saana

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA;
RIIHIMÄKI »

Ystävällinen ja rauhallinen Saana taitaa erilaiset värjäykset ja leikkuut, asiakkaan toiveet huomioiden. Hänen lempi töihinsä kuuluu erilaiset ja värikkäät värjäykset.

Saara

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
RIIHIMÄKI »

Puhelias ja innokas juuri valmistunut parturi-kampaaja. Saaran vahvuuksiin kuuluu pikakampaukset, erilaiset naisten hiustenleikkaukset ja raidoitukset. Saaralta onnistuu myös palvelu englanniksi/The service is also available in English.

Sini

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
RIIHIMÄKI »

Rauhallinen ja osaava parturi-kampaaja. Sinin vahvuuksia on ajankohtaiset leikkaukset, värjäykset ja myöskin kampaukset. Siniltä onnistuu myös palvelu englanniksi/The service is also available in English.

Tove

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
RIIHIMÄKI »

Iloinen ja rempseä parturi-kampaaja. Toven vahvuuksia ovat naisten hiustenleikkaukset jossa on käytetty veistä. Myös luonnistuu värit ja miesten hiusten leikkuut lyhyet, että puolipitkät.