Hiustalo Seinäjoki Ideapark,

Kauppakeskus Ideapark
Suupohjantie 57
60320 Seinäjoki

Avoinna:

ark. 9-20, la 9-18, su 12-18


Tervetuloa Hiustaloon Seinäjoelle, Kauppakeskus Ideaparkiin, Suupohjantielle. Olemme täyden palvelun parturi-kampaamo. Varaa aika!

Tutustu hinnastoomme tästä »

Varaa aika liikkeeseemme tästä »

Reittihaku

Kuvia kampaamosta

Mirkka

Parturi-kampaaja, esimies

Ystävällinen ja huomaavainen asiakaspalvelija pitkällä kokemuksella. Mirkka hallitsee työn kuin työn. Mirkan erityisvahvuus on tuotetuntemus, veitsileikkaukset, jenkkisiilit sekä kampaukset. Also in English.

Anniina

Parturi-kampaaja

Eija

Parturi-kampaaja

Päivölän rempseä ilopilleri! Eija omaa vankan ammatitaidon vuosien kokemuksen hiusalalta ja hänen vahvuutensa ovat permanentit ja klassiset sekä modernit kampaamo- ja parturi-palvelut, Eija taitaa myös jenkkisiilin leikkaamisen. Also in English.

Essi

Parturi-kampaaja

Essi on välittävä ja tarkka asiakaspalvelija. Essi loihtii erikoisemmatkin leikkaukset ja on hyvin ajantasalla tämän hetken trendeistä.

Heini

Parturi-kampaaja

Heini on rempseä ja rauhallinen asiakaspalvelija. Heini tekee mielellään leikkauksia ja erilaisia raidoituskäsittelyjä. Parranmuotoilu saksi- ja konetyönä käy kädenkäänteessä.

Jenna

Parturi-kampaaja

Jenna on ystävällinen ja rauhallinen asiakaspalvelija, jonka ammatillisiin vahvuuksiin kuuluu mm. miesten- ja lastenhiustenleikkaukset. Jenna pitää myös erilaisten kampausten tekemisestä ja ottaa hyvin huomioon asiakkaan toiveet.

Jenni

Parturi-kampaaja

Palvelua iloisella asenteella. Jenni taitaa suuremmatkin mallinmuutokset sekä miehille että naisille. Jennin rauhallinen ja positiivinen lähestyminen asiakaspalveluun on omiaan myös lasten kanssa työskennellessä.

Juulia

Parturi-kampaaja

Iloinen asiakaspalvelija, jonka vahvuudet ovat miestenleikkaukset sekä erikoisvärjäykset. Juulia on käynyt Sassoon-leikkauskoulutussarjan.

Noora

Parturi-kampaaja

Pirteä asiakaspalvelija, joka kuuntelee asiakkaan toiveita. Hiustenvärjäykset ovat lähellä Nooran sydäntä. Noora tekee mielellään rentoja kampauksia arkeen ja juhlaan.

Seija

Parturi-kampaaja

Rauhallista ja varmaa asiakaspalvelua vuosien kokemuksella, huumoria unohtamatta. Seija hallitsee työn kuin työn. Seijan vahvuuksia ovat permanentit sekä parranajo veitsellä, Seija taitaa myös jenkkisiilin leikkaamisen.

Sofia

Parturi-kampaaja

Helposti lähestyttävä ja iloinen asiakaspalvelija, joka osaa ottaa asiakkaan toiveet huomioon. Sofia uskaltaa ehdottaa rohkeasti uutta mallia hiuksille. Hänen erityisosaamiset ovat klassiset hiustenvärjäykset, kampaukset ja miesten hiustenleikkaukset.

Susanna

Parturi-kampaaja

Ystävällistä ja huolellista palvelua. Susanna hallitsee monipuolisesti kaikki työt hiusten parissa. Hänellä ei mene sormi suuhun haastavammassakaan työssä. Susannan erityisvahvuus on vankka tuotetuntemus.

Vilma

Parturi-kampaaja