Hiustalo Seinäjoki Ideapark,

Kauppakeskus Ideapark
Suupohjantie 57
60320 Seinäjoki

Avoinna:

Ark. 9-20, la 9-18, su 12-18 (Pyhäpäivät voivat vaikuttaa liikkeen aukioloaikoihin.)


Tervetuloa Hiustaloon Suupohjantielle! Liikkeemme sijaitsee Ideaparkin Citymarketin vieressä, keskeisellä paikalla. Ideaparkin parkkipaikka on ilmainen, joten parkkimaksusta ei tarvitse huolehtia! Tule meille rentoutumaan shoppailujen lomassa pieniin siistimisiin tai pidempiinkin palveluihin. Palvelemme teitä aamusta iltaan.

Palvelemme koko perheen, myös perheen pienimmätkin, ilolla ja ammattitaidolla. Meidän liikkeestämme löytyy myös autotuoli! Tiimimme yhteishenki on rento ja ainutlaatuinen ja se välittyy myös asiakkaille. Käytöstämme pesupaikalta löytyy Kerastasen ja Redkenin laadukkaat tuotteet sekä erilaiset tehohoitopalvelut, joista kerromme mielellämme lisää.

Liikkeestämme löytyy iso ja laaja tuotevalikoima vaihtuvilla tarjouksilla. Henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan sinua valitsemaan oikeat tuotteet juuri sinun hiuksillesi ja hiuspohjallesi.

Tutustu hinnastoomme tästä »

Varaa aika liikkeeseemme tästä »

Reittihaku

Kuvia kampaamosta

Terhi

Parturi-kampaaja, esimies

VARAA AIKA;
IDEAPARK »

Ystävällistä palvelua pitkällä kokemuksella. Vahvuuksiini kuuluu erityisesti hiustenleikkaukset, värjäykset ja kampaukset. Palvelen myös englanniksi.

Essi

Parturi-kampaaja, esimiesharjoittelija

VARAA AIKA,
IDEAPARK »

Essi on välittävä ja tarkka asiakaspalvelija ja hänen vahvuuksiinsa kuuluu erityisesti mallimuutosleikkaukset. Hän loihtii trendikkäät leikkaukset, pikakampaukset ja värjäykset käden käänteessä.

Mettemaaria

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA;
IDEAPARK »

Ystävällinen, rento ja tarkka asiakaspalvelija, joka tekee mielellään leikkauksia, raidoituksia ja permanentteja. Uskaltaa rohkeasti ehdottaa uutta mallia ja palvelee ilolla perheen pienimmätkin.

Nea

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
IDEAPARK »

Nea on rauhallinen tekijä ja asiakaspalvelija. Vahvuuksiin kuuluu mm. leikkaukset, erityisesti parturileikkaukset. Erilaiset hoitokäsittelyt ovat mieleisiä.

Noora

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
IDEAPARK »

Pirteä asiakaspalvelija, joka kuuntelee asiakkaan toiveita. Hiustenvärjäykset ovat lähellä Nooran sydäntä. Noora tekee mielellään rentoja kampauksia arkeen ja juhlaan.

Sara

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
IDEAPARK »

Sara on sosiaalinen ja ystävällinen asiakaspalvelija. Saran vahvuuksiin kuuluu parturi hiusten leikkaukset, kaikenlaiset värjäyskäsittelyt ja kampaukset. Myös lasten kanssa työskentely sujuu luontevasti.

Minja

Parturi-kampaaja (opiskelija)

VARAA AIKA,
IDEAPARK »

Olen ystävällinen ja reipas viimeisen vuoden hiusalan opiskelija Seinäjoen Sedusta. Olen työharjoittelussa liikkeessä 15.10 saakka. Kaikista palveluistani saat -40%.

Josefina

Parturi-kampaaja (opiskelija)

VARAA AIKA,
IDEAPARK »

Olen iloinen ja ystävällinen viimeisen vuoden hiusalan opiskelija Seinäjoen Sedusta. Olen työharjoittelussa liikkeessä 15.10 saakka. Kaikista palveluistani saat -40%.