Hiustalo Seinäjoki Ideapark,

Kauppakeskus Ideapark
Suupohjantie 57
60320 Seinäjoki Ideapark

Avoinna:

Ark. 9-20, la 9-18, su 12-18 (Pyhäpäivät voivat vaikuttaa liikkeen aukioloaikoihin.)


Tutustu hinnastoomme tästä »

Varaa aika liikkeeseemme tästä »

Liikkeemme on käteisvapaa. Maksuvälineinä käyvät yleisimmät pankki-. ja luottokortit, sekä mobiilimaksu.

Reittihaku

Tervetuloa Hiustaloon Suupohjantielle! Liikkeemme sijaitsee Ideaparkin Citymarketin vieressä, keskeisellä paikalla. Ideaparkin parkkipaikka on ilmainen, joten parkkimaksusta ei tarvitse huolehtia! Tule meille rentoutumaan shoppailujen lomassa pieniin siistimisiin tai pidempiinkin palveluihin. Palvelemme teitä aamusta iltaan.

Palvelemme koko perheen, myös perheen pienimmätkin, ilolla ja ammattitaidolla. Meidän liikkeestämme löytyy myös autotuoli! Tiimimme yhteishenki on rento ja ainutlaatuinen ja se välittyy myös asiakkaille. Käytöstämme pesupaikalta löytyy Kerastasen ja Redkenin laadukkaat tuotteet sekä erilaiset tehohoitopalvelut, joista kerromme mielellämme lisää.

Liikkeestämme löytyy iso ja laaja tuotevalikoima vaihtuvilla tarjouksilla. Henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan sinua valitsemaan oikeat tuotteet juuri sinun hiuksillesi ja hiuspohjallesi.

Kuvia kampaamosta

Terhi

Parturi-kampaaja, päällikkö

VARAA AIKA;
IDEAPARK »

Ystävällistä palvelua pitkällä kokemuksella. Vahvuuksiini kuuluu erityisesti hiustenleikkaukset, värjäykset ja kampaukset. Palvelen myös englanniksi.

Anastasiia

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
IDEAPARK »

Olen tarkkaavainen ja inspiroitunut työstäni, sekä avoin ihmisille. Iloitsen voidessani antaa asiakkaalleni uuden lookin. Teen mielelläni värjäysiä, miesten hiustenleikkauksia sekä juhlakampauksia.

Mettemaaria

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA;
IDEAPARK »

Ystävällinen, rento ja tarkka asiakaspalvelija, joka tekee mielellään leikkauksia, raidoituksia ja permanentteja. Uskaltaa rohkeasti ehdottaa uutta mallia ja palvelee ilolla perheen pienimmätkin.

Minja

Parturi-kampaaja (äitiyslomalla)

Ystävällinen ja rauhallinen asiakaspalvelija, joka tekee mielellään hiustenleikkauksia sekä värjäyksiä.Tulen myös hyvin toimeen lapsi asiakkaiden kanssa.