Hiustalo Seinäjoki Päivölä, Päivölä

Citymarket Päivölä
Väinämöinen 2
60120 Seinäjoki

Avoinna:

Ark. 9-20 la 9-17

Reittihaku

Seinäjoen toimipiste sijaitsee Päivölän Citymarketissa. Meidän rikkautemme on ammattitaitoinen ja monipuolisen osaamisen omaava henkilökunta. Päivölästä löytyy nuorta energiaa ja rautaisia hiusalan ammattilaisia monien vuosien kokemuksella. Henkilökuntamme taitaa kaikenlaiset hiusalan työt ja palvelee aina positiivisella meiningillä.

Tarjoamme pikaisesti aikoja niin nopeisiin siistimisiin kuin vaativampiinkin töihin. Meille voit poiketa vaikkapa kauppassakäynnin yhteydessä ottamassa sivujen siistimisen  tai 15 minuutin pikakampauksen päivän juhlia varten.
Me pystymme palvelemaan koko perheen jopa samanaikaisesti, joka luo helppoutta arkeen.

Tuotemyymälässämme on laaja valikoima laadukkaita tuotteita ja paljon hyviä vaihtuvia tarjouksia. Ammattitaitoinen henkilökuntamme opastaa mielellään parhaat tuotteet juuri sinulle.

Kuvia kampaamosta

Mirkka

Parturi-kampaaja, esimies

Ystävällinen ja huomaavainen asiakaspalvelija pitkällä kokemuksella. Mirkka hallitsee työn kuin työn. Mirkan erityisvahvuus on tuotetuntemus, veitsileikkaukset, jenkkisiilit sekä kampaukset. Also in English.

Anniina

Parturi-kampaaja

Eija

Parturi-kampaaja

Päivölän rempseä ilopilleri! Eija omaa vankan ammatitaidon vuosien kokemuksen hiusalalta ja hänen vahvuutensa ovat permanentit ja klassiset sekä modernit kampaamo- ja parturi-palvelut, Eija taitaa myös jenkkisiilin leikkaamisen. Also in English.

Heini

Parturi-kampaaja

Heini on rempseä ja rauhallinen asiakaspalvelija. Heini tekee mielellään leikkauksia ja erilaisia raidoituskäsittelyjä. Parranmuotoilu saksi- ja konetyönä käy kädenkäänteessä.

Jenna

Parturi-kampaaja

Jenna on ystävällinen ja rauhallinen asiakaspalvelija, jonka ammatillisiin vahvuuksiin kuuluu mm. miesten- ja lastenhiustenleikkaukset. Jenna pitää myös erilaisten kampausten tekemisestä ja ottaa hyvin huomioon asiakkaan toiveet.

Jenni

Parturi-kampaaja

Palvelua iloisella asenteella. Jenni taitaa suuremmatkin mallinmuutokset sekä miehille että naisille. Jennin rauhallinen ja positiivinen lähestyminen asiakaspalveluun on omiaan myös lasten kanssa työskennellessä.

Juulia

Parturi-kampaaja

Iloinen asiakaspalvelija, jonka vahvuudet ovat miestenleikkaukset sekä erikoisvärjäykset. Juulia on käynyt Sassoon-leikkauskoulutussarjan.

Noora

Parturi-kampaaja

Pirteä asiakaspalvelija, joka kuuntelee asiakkaan toiveita. Hiustenvärjäykset ovat lähellä Nooran sydäntä. Noora tekee mielellään rentoja kampauksia arkeen ja juhlaan.

Seija

Parturi-kampaaja

Rauhallista ja varmaa asiakaspalvelua vuosien kokemuksella, huumoria unohtamatta. Seija hallitsee työn kuin työn. Seijan vahvuuksia ovat permanentit sekä parranajo veitsellä, Seija taitaa myös jenkkisiilin leikkaamisen.

Susanna

Parturi-kampaaja

Ystävällistä ja huolellista palvelua. Susanna hallitsee monipuolisesti kaikki työt hiusten parissa. Hänellä ei mene sormi suuhun haastavammassakaan työssä. Susannan erityisvahvuus on vankka tuotetuntemus.

Sofia

Parturi-kampaaja

Helposti lähestyttävä ja iloinen asiakaspalvelija, joka osaa ottaa asiakkaan toiveet huomioon. Sofia uskaltaa ehdottaa rohkeasti uutta mallia hiuksille. Hänen erityisosaamiset ovat klassiset hiustenvärjäykset, kampaukset ja miesten hiustenleikkaukset.

Vilma

Parturi-kampaaja

Anni

Parturi-kampaaja, esimies (äitiyslomalla)

Pirteää palvelua pohojammaan murteella. Annilla on vankka kokemus alalta ja hänellä ei mene sormi suuhun haastavammissakaan töissä. Anni tekee kaikkia hiusalan töitä ja häneltä luontuu niin kampaukset, jenkkisiilit kuin permanentitkin. Also in English.