Hiustalo Seinäjoki Päivölä, Päivölä

Citymarket Päivölä
Väinämöinen 2
60120 Seinäjoki

Avoinna:

Ark. 9-20 la 9-17

Reittihaku

Seinäjoen toimipiste sijaitsee Päivölän Citymarketissa. Meidän rikkautemme on ammattitaitoinen ja monipuolisen osaamisen omaava henkilökunta. Päivölästä löytyy nuorta energiaa ja rautaisia hiusalan ammattilaisia monien vuosien kokemuksella. Henkilökuntamme taitaa kaikenlaiset hiusalan työt ja palvelee aina positiivisella meiningillä.

Tarjoamme pikaisesti aikoja niin nopeisiin siistimisiin kuin vaativampiinkin töihin. Meille voit poiketa vaikkapa kauppassakäynnin yhteydessä ottamassa sivujen siistimisen  tai 15 minuutin pikakampauksen päivän juhlia varten.
Me pystymme palvelemaan koko perheen jopa samanaikaisesti, joka luo helppoutta arkeen.

Tuotemyymälässämme on laaja valikoima laadukkaita tuotteita ja paljon hyviä vaihtuvia tarjouksia. Ammattitaitoinen henkilökuntamme opastaa mielellään parhaat tuotteet juuri sinulle.

Kuvia kampaamosta

Mirkka

Parturi-kampaaja, esimies

Ystävällinen ja huomaavainen asiakaspalvelija pitkällä kokemuksella. Mirkka hallitsee työn kuin työn. Mirkan erityisvahvuus on tuotetuntemus, veitsileikkaukset, jenkkisiilit sekä kampaukset. Also in English.

Anni

Parturi-kampaaja, esimies

Pirteää palvelua pohojammaan murteella. Annilla on vankka kokemus alalta ja hänellä ei mene sormi suuhun haastavammissakaan töissä. Anni tekee kaikkia hiusalan töitä ja häneltä luontuu niin kampaukset, jenkkisiilit kuin permanentitkin. Also in English.

Ari

Parturi-kampaaja, esimies

Helposti lähestyttävä asiakaspalvelija. Arilla on Hiustalossa 10 vuoden kokemus. Arin erityisvahvuudet ovat mallinmuutokset, haasteelliset värjäykset, parturityöt, hiustatuoinnit sekä jenkkisiilit. Hän on suorittanut syventävän värimestarikoulutuksen sekä Sassoon-leikkauskoulutussarjan.

Eija

Parturi-kampaaja

Päivölän rempseä ilopilleri! Eija omaa vankan ammatitaidon vuosien kokemuksen hiusalalta ja hänen vahvuutensa ovat permanentit ja klassiset sekä modernit kampaamo- ja parturi-palvelut, Eija taitaa myös jenkkisiilin leikkaamisen. Also in English.

Elisa

Parturi-kampaaja

Positiivinen ja rauhallinen hiusalan ammattilainen, jonka kokemus hiusalalta näkyy työskentelyn varmuutena. Elisan vahvuuksia ovat hyvän asiakaspalvelun lisäksi klassiset hiustenvärjäykset ja hiustenleikkaukset koko perheelle.

Eveliina

Parturi-kampaaja

Ystävällinen sekä huumorintajuinen asiakaspalvelija. Even erityisvahvuudet ovat naisten hiustenvärjäykset, unohtamatta kuitenkaan muita palveluja.

Jenni

Parturi-kampaaja

Palvelua iloisella asenteella. Jenni taitaa suuremmatkin mallinmuutokset sekä miehille että naisille. Jennin rauhallinen ja positiivinen lähestyminen asiakaspalveluun on omiaan myös lasten kanssa työskennellessä.

Juulia

Parturi-kampaaja

Iloinen asiakaspalvelija, jonka vahvuudet ovat miestenleikkaukset sekä erikoisvärjäykset. Juulia on käynyt Sassoon-leikkauskoulutussarjan.

Karoliina

Parturi-kampaaja

Ystävällinen ja puhelias hiusalan ammattilainen. Karoliinan erityisosaamisiin kuuluu vaalennustyöt ja hiustenpidennykset.

Seija

Parturi-kampaaja

Rauhallista ja varmaa asiakaspalvelua vuosien kokemuksella, huumoria unohtamatta. Seija hallitsee työn kuin työn. Seijan vahvuuksia ovat permanentit sekä parranajo veitsellä, Seija taitaa myös jenkkisiilin leikkaamisen.

Susanna

Parturi-kampaaja

Ystävällistä ja huolellista palvelua. Susanna hallitsee monipuolisesti kaikki työt hiusten parissa. Hänellä ei mene sormi suuhun haastavammassakaan työssä. Susannan erityisvahvuus on vankka tuotetuntemus.

Sussu

Parturi-kampaaja

Pieni, mutta pippurinen alan ammattilainen. Sussu hallitsee myös ehostukset ja kampaukset juhlaan kuin juhlaan. Myös parranajot veitsellä kuuluvat hänen erikoisosaamiseensa. Also in English.

Elina

Parturi-kampaaja

Iloinen ja asiakaslähtöinen palvelija. Elina osaa loihtia asiakkaalle varmasti sopivan mallinmuutoksen. Elinan erityisvahvuudet ovat leikkaukset sekä permanentit.

Sofia

Parturi-kampaaja

Helposti lähestyttävä ja iloinen asiakaspalvelija, joka osaa ottaa asiakkaan toiveet huomioon. Sofia uskaltaa ehdottaa rohkeasti uutta mallia hiuksille. Hänen erityisosaamiset ovat klassiset hiustenvärjäykset, kampaukset ja miesten hiustenleikkaukset.

Sara

Parturi-kampaaja

Iloinen ja monipuolinen asiakaspalvelija. Saran vahvuudet ovat tuotetuntemus ja sopivan mallin löytäminen asiakkaalle. Hän tekee töitä tunteella.