Hiustalo Seinäjoki Päivölä, Päivölä

Citymarket Päivölä
Väinämöinen 2
60120 Seinäjoki

Avoinna:

Ark. 9-20 la 9-17 (Pyhäpäivät voivat vaikuttaa liikkeen aukioloaikoihin.)


Tutustu hinnastoomme tästä »

Varaa aika liikkeeseemme tästä »

Liikkeemme on käteisvapaa. Maksuvälineinä käyvät yleisimmät pankki-. ja luottokortit, sekä mobiilimaksu.

Reittihaku

Seinäjoen toimipiste sijaitsee Päivölän Citymarketissa. Meidän rikkautemme on ammattitaitoinen ja monipuolisen osaamisen omaava henkilökunta. Päivölästä löytyy nuorta energiaa ja rautaisia hiusalan ammattilaisia monien vuosien kokemuksella. Henkilökuntamme taitaa kaikenlaiset hiusalan työt ja palvelee aina positiivisella meiningillä.

Tarjoamme pikaisesti aikoja niin nopeisiin siistimisiin kuin vaativampiinkin töihin. Meille voit poiketa vaikkapa kauppassakäynnin yhteydessä ottamassa sivujen siistimisen  tai 15 minuutin pikakampauksen päivän juhlia varten.
Me pystymme palvelemaan koko perheen jopa samanaikaisesti, joka luo helppoutta arkeen.

Tuotemyymälässämme on laaja valikoima laadukkaita tuotteita ja paljon hyviä vaihtuvia tarjouksia. Ammattitaitoinen henkilökuntamme opastaa mielellään parhaat tuotteet juuri sinulle.

Kuvia kampaamosta

Mirkka

Parturi-kampaaja, päällikkö

VARAA AIKA,
PÄIVÖLÄ »

Ystävällinen ja huomaavainen asiakaspalvelija pitkällä kokemuksella. Mirkka hallitsee työn kuin työn. Mirkan erityisvahvuus on tuotetuntemus, veitsileikkaukset, jenkkisiilit sekä kampaukset. Also in English.

Hanna

Parturi-kampaaja, esimiesharjoittelija

VARAA AIKA,
PÄIVÖLÄ »

Hanna on puhelias ja ystävällinen asiakaspalvelija, joka tekee mielellään värjäyksiä sekä kiharakäsittelyitä lyhyisiin sekä pidempiinkin hiuksiin. Rennot kampaukset kuuluvat myös Hannan suosikkitöihin.

Anne

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
PÄIVÖLÄ »

Vuosikymmenien kokemuksella luonnistuu niin miesten ja naisten leikaukset, värjäykset kuin permanentitkin.
Erikoisosaaminen veitsileikkaus ja luonnonkiharoiden käsittely. Also in english.

Eija

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
PÄIVÖLÄ »

Päivölän rempseä ilopilleri! Eija omaa vankan ammatitaidon vuosien kokemuksen hiusalalta ja hänen vahvuutensa ovat permanentit ja klassiset sekä modernit kampaamo- ja parturi-palvelut, Eija taitaa myös jenkkisiilin leikkaamisen. Also in English.

Jenna

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
PÄIVÖLÄ »

Jenna on ystävällinen ja rauhallinen asiakaspalvelija, jonka ammatillisiin vahvuuksiin kuuluu mm. miesten- ja lastenhiustenleikkaukset. Jenna pitää myös erilaisten kampausten tekemisestä ja ottaa hyvin huomioon asiakkaan toiveet.

Jenni

Parturi-kampaaja

 VARAA AIKA,
PÄIVÖLÄ »

Palvelua iloisella asenteella. Jenni taitaa suuremmatkin mallinmuutokset sekä miehille että naisille. Jennin rauhallinen ja positiivinen lähestyminen asiakaspalveluun on omiaan myös lasten kanssa työskennellessä.

Oona

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
PÄIVÖLÄ »

Olen iloinen, ystävällinen ja rento työntekijä. Vahvuuksiini kuuluu miesten hiustenleikkaukset, erilaiset värjäykset ja naisten hiustenleikkaukset.

Saga

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA
PÄIVÖLÄ »

Saga on pirteä ja ystävällinen asiakaspalvelija, joka tekee mielellään erilaisia värjäyksiä raidoituksista shokkiväreihin. Häneltä luonnistuvat myös partatyöt saksi- ja konetyönä!

Susanna

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
PÄIVÖLÄ »

Ystävällistä ja huolellista palvelua. Susanna hallitsee monipuolisesti kaikki työt hiusten parissa. Hänellä ei mene sormi suuhun haastavammassakaan työssä. Susannan erityisvahvuus on vankka tuotetuntemus.