Hiustalo Tampere Koskikeskus, Koskikeskus

Koskikeskus 1. krs
Hatanpään Valtatie 1
33100 Tampere

Avoinna:

Ark 9-20, la 9-18, su 12-18 (Pyhäpäivät voivat vaikuttaa liikkeen aukioloaikoihin.)


Tutustu hinnastoomme tästä »

Varaa aika liikkeeseemme tästä »

Liikkeemme on käteisvapaa. Maksuvälineinä käyvät yleisimmät pankki-. ja luottokortit, sekä mobiilimaksu.

Reittihaku

Astu sisään valoisaan liikkeeseemme ja heittäydy rentoutumaan Tammerkosken maisemiin. Liikkeemme avara ja tyylikkäästi sisustettu tila tarjoaa sinulle mahdollisuuden yksilölliseen palveluun Tampereen monipuolisimmassa kauppakeskuksessa.
Liikkeestämme löydät kattavan valikoiman hiusalan tuotteita ja henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan sinua oikean tuotevalinnan toteuttamisessa.

Toteutamme monipuolisella ammattitaidolla erilaiset parturi-kampaamo palvelut ajanvarauksella, mutta myös ilman ajanvarausta. Pesupaikoillamme sijaitsee hierovat pesutuolit, joten ei kannata kieltäytyä pesusta.

Sijaitsemme Koskikeskuksen 1.kerroksessa Koskenrannan siäänkäynnin läheisyydessä.

Toivotamme sinut sydämmellisesti tervetulleeksi palveltavaksi tai tuoteostoksille.

Kuvia kampaamosta

Saija

Parturi-kampaaja, päällikköharjoittelija

VARAA AIKA,
KOSKIKESKUS »

Saija on tarkka ja rauhallinen työntekijä, joka tekee mielellään kaikkia alan töitä. Erityisesti miesten leikkaukset, erilaiset väri ja raidoitus työt ja permanentit ovat mieleisiä töitä toteutettavaksi.

Dania

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
KOSKIKESKUS »

Danian vahvuuksia ovat hiusten leikkaukset ja värjäykset. Erityisesti Dania tykkää tehdä miesten ja lasten hiustenleikkauksia

Hannah

Parturi-kampaamo, oppisopimus

VARAA AIKA,
KOSKIKESKUS »

Hannah on viimeisen vuoden opiskelija, joka tekee mielellään kaikkia hiusalan töitä paitsi kihartamiskäsittelyjä jotka ovat vielä opiskelun alla. Lempityönä ovat värjäykset ja naisten hiustenleikkaukset. Hannahin töistä saa -20% alennuksen. Service also in English.

Nina

Parturi-kampaaja, päällikkö

VARAA AIKA,
KOSKIKESKUS »

Nina on kampaajamestari ja hiusalan rautainen ammattilainen. Rento ja nauravainen asiakaspalvelija. Olet lämpimästi tervetullut palveltavaksi! Nina työskentelee pääsääntöisesti Nokian likkeessä, mutta käy viikottain myös Koskikeskuksen liikkeessä.

Janita

Parturi-kampaaja (äitiyslomalla)

Janita tekee mielellään monipuolisesti kaikkia hiusalan töitä- intohimona ovat erityisesti erilaiset värjäykset ja mallinmuutosleikkaukset.