Hiustalo Tampere Koskikeskus, Koskikeskus

Koskikeskus 1. krs
Hatanpään Valtatie 1
33100 Tampere

Avoinna:

Ark 9-20 la 9-18 su 12-18

Reittihaku

LIIKE ON MUUTTANUT uusiin hienoihin tiloihin. Uusi liike sijaitsee Koskenrannan sisäänkäynnin läheisyydessä.

Olitpa sitten tuoteostaja tai palveltavaksi tuleva asiakas – meiltä saat ammattimaista palvelua aamusta iltaan, jokaisena viikonpäivänä! Meille kunnia-asia on lähtiessään tyytyväinen asiakas. Liikkeemme sijaitsee Koskikeskuksen 1. kerroksessa. Tervetuloa palveltavaksi!

Kuvia kampaamosta

Helmi

Parturi-kampaaja, esimies

Moi, olen Helmi ja tulin Hiustaloon vuonna 2014. Suosikkitöihini kuuluvat raidoitukset ja parturityöt. Vahvuutenani ovat lyhyiden hiusmallien leikkaukset, erilaiset hoitokäsittelyt ja tuotetuntemus.

Essi

Parturi-kampaaja, esimiesharjoittelija

Moi, olen Essi ja valmistuin parturi-kampaajaksi Rovaniemellä 2014. Hiustaloon saavuin 2018 kesällä muutettuani Tampereelle. Pidän monipuolisesti kaikista parturi-kampaajan töistä. Suurinta herkkuani kuitenkin ovat värikäsittelyt, mallinmuutokset sekä kampaukset.

Janita

Parturi-kampaaja

Moikka, olen Janita ja olen työskennellyt Hiustalossa syksystä 2016. Teen mielelläni monipuolisesti kaikkia hiusalan töitä – intohimonani ovat erityisesti kampaukset. Minulta saat kampauksen niin arkeen kuin juhlaan!

Laura

Parturi-kampaaja

Hei, olen Laura. Suosikkitöitäni ovat värityöt. Toteutan mielelläni myös kaikista rohkeimmat ja värikkäimmät värjäykset, mutta teen mielelläni kaikkia parturi-kampaajan töitä. Minulta saat loistavat kotihoito-ohjeet palvelun yhteydessä.