Hiustalo Tampere Koskikeskus, Koskikeskus

Koskikeskus 1. krs
Hatanpään Valtatie 1
33100 Tampere

Avoinna:

Ark 9-20, la 9-18, su 12-18 (Pyhäpäivät voivat vaikuttaa liikkeen aukioloaikoihin.)

Reittihaku

Astu sisään valoisaan liikkeeseemme ja heittäydy rentoutumaan Tammerkosken maisemiin. Liikkeemme avara ja tyylikkäästi sisustettu tila tarjoaa sinulle mahdollisuuden yksilölliseen palveluun Tampereen monipuolisimmassa kauppakeskuksessa.
Liikkeestämme löydät kattavan valikoiman hiusalan tuotteita ja henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan sinua oikean tuotevalinnan toteuttamisessa.
Toteutamme monipuolisella ammattitaidolla erilaiset parturi-kampaamo palvelut ajanvarauksella, mutta myös ilman ajanvarausta. Pesupaikoillamme sijaitsee hierovat pesutuolit, joten ei kannata kieltäytyä pesusta.

Sijaitsemme Koskikeskuksen 1.kerroksessa Koskenrannan siäänkäynnin läheisyydessä.

Toivotamme sinut sydämmellisesti tervetulleeksi palveltavaksi tai tuoteostoksille.

Ps.Voit seurata meitä somessa @hiustalo ja @koskikeskus.

Kuvia kampaamosta

Essi

Parturi-kampaaja, esimies

VARAA AIKA,
KOSKIKESKUS »

Essi on asiantunteva ja iloinen asiakaspalvelija. Hän on taitava hiustenleikkaaja ja hänen mielitöitään ovat lyhyiden hiusmallienleikkaukset, mallinmuutokset sekä värikäsittelyt. Essi haluaa palvella jokaisen asiakkaan kokonaisvaltaisesti ja huolellisesti asiakkaan tarpeet huomioiden.

Noora

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
KOSKIKESKUS »

Etelä-Karjalasta Tampereelle muuttanut, reipas ja kokenut parturi-kampaaja. Vaaleat värit ja raidoitukset vahvuuksina.

Saija

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
KOSKIKESKUS »

Saija on rauhallinen ja tarkka työskentelijä. Etenkin naistenhiustenleikkaukset ovat hänelle mieluisia töitä toteutettavaksi.

Susanna

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
KOSKIKESKUS »

Susanna on rauhallinen ja huolellinen asiakaspalvelija.Hän toteuttaa mielellään erilaiset leikkaus- sekä värikäsittelyt.

Senni-Sofia

Parturi-kampaaja opiskelija

Senni-Sofia palvelee Koskikeskuksen toimipisteessä 14.7.saakka. Senni-Sofian toteuttamista palveluista saat -30% alennuksen ja voit varata hänelle ajan soittamalla liikkeeseemme 03-389 9600.

Janita

Parturi-kampaaja (äitiyslomalla)

Janita tekee mielellään monipuolisesti kaikkia hiusalan töitä- intohimona ovat erityisesti erilaiset värjäykset ja mallinmuutosleikkaukset.