Hiustalo Tampere Turtola, Turtola

Citymarket Turtola
Martinpojankatu 4
33710 Tampere

Avoinna:

Ark 8-21 la 8-17 su 12-16

Reittihaku

Hiustalo Turtolan 12 paikkainen liike sijaitsee Turtolan kauppakeskuksessa, johon on helppo tulla ja autollesi saat ilmaisen pysäköinnin. Turtolan asiantunteva ja huumorintajuinen henkilökunta palvelee Sinua kaikkina viikon päivinä aamusta-iltamyöhään. Meille pääset helposti myös ilman ajanvarausta. Tiimillä on monipuolinen ammattiosaaminen ja halu kouluttautua, pysyä ajan hermolla.
Turtolan tuotemyymälässä on erittäin laaja tuotesarjojen valikoima, josta löytyy varmasti jokaiselle sopivat tuotteet. Meiltä löytyy laadukkaat Redken, Kerastase ja Moroccanoil tuotesarjat.

Kuvia kampaamosta

Paula

Parturi-kampaaja, esimies

Valmistunut 2009 ja Hiustalossa 2014 lähtien. Yksilöllinen palvelu, monipuolinen osaaminen, hyvä tuotetietous. In english.

Ella

Parturi-kampaaja

Valmistunut 2010, HT 2018. Kokenut parturi-kampaaja, monipuolinen osaaminen. Service also in English.

Emma

Parturi-kampaaja

Valmistunut 2016. Aloittanut Porin Hiustalossa valmistumisen jälkeen, Turtolassa 2018 alkaen. Puheliaalta porilaiselta hoituu työt kuin työt käden käänteessä. In english.

Jenni

Parturi-kampaaja

Valmistunut 2016 ja Hiustalossa 2016 lähtien. Vahvuutena värjäykset ja rakennekäsittelyt, reipas asiakaspalvelija. In english.

Jonna

Parturi-kampaaja

Valmistunut  2014 ja Hiustalossa keväästä 2017 lähtien. Tykkää tehdä värejä. Rauhallinen ja huolellinen Savolainen. Tarjoaa asiakkailleen uusia ideoita.

Julia

Parturi-kampaaja

Valmistunut 2018, HT 2018. Lempeä ja iloinen asiakaspalavelija. Työskentely sujuu positiivisella asenteella ja Julialla on myös kokemusta taitajakisoista. Service also in english.

Krista

Parturi-kampaaja

Valmistunut 2018, HT 2018. Rauhallisella asenteella ja tarkasti hoituvat leikkaukset ja muut työt. Helposti lähestyttävä karjalainen. Sevice also in English.

Meri

Parturi-kampaaja

Valmistunut 2017 ja Hiustalossa keväästä 2017 lähtien. Mukava ja lempeä persoona. Tykkää tehdä parturitöitä ja värejä, sekä taitaa kampaukset. Service also in English.

Pinja

Parturi-kampaaja

Tarvittaessa töihin kutsuttava.

Tilda

Parturi-kampaaja

Tarvittaessa töihin kutsuttava.

Titta

Parturi-kampaaja

Tarvittaessa töihin kustsuttava.

Satu

Parturi-kampaaja (äitiyslomalla)

Valmistunut 2014 ja Hiustalossa 2014 lähtien. Suoraväriekspertti, vahvuutena värjäykset, tykkää tehdä myös permanenttejä. Rauhallinen taiteilijasielu. Service also in English.