Hiustalo Vaasa, Kivihaka

Citymarket Kivihaka
Kokkokalliontie 6
65300 Vaasa

Avoinna:

Ark 9-20, la 9-17 (Pyhäpäivät voivat vaikuttaa liikkeen aukioloaikoihin.)

Reittihaku

Hiustalo sijaitsee Vaasan Kivihaan Citymarketin aulatilassa. Parkkipaikat ovat ilmaisia ja niitä on runsaasti. Liikkeemme sisäänkäynti ja tilat ovat sopivia myös liikuntarajoitteisille, koska sisäänkäyntimme on avara. Meille ei ole kynnystä tulla palveltavaksi!

Jokainen asiakas saa meiltä opastusta hiustenhoitoon ja - laittoon kotona, sekä suositukset juuri hänen hiuksilleen sopivista tuotteista, jotka löytyvät näppärästi tuotemyymälän laajasta valikoimasta. Tiimin ilmapiiri on hyvä, rento ja kannustava, joka välittyy myös asiakkaille. Tiimimme kouluttautuu jatkuvasti, joten olemme aallonharjalla uusista trendeistä ja tuotteista aina hyvissä ajoin.

Kuvia kampaamosta

Sonja L

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
VAASA »

Sonja on iloinen ja pirteä asiakaspalvelija, joka on aina valmiina tarttumaan toimeen. Hän palvelee ilolla myös perheen pienimmät asiakkaat. Sonjan vahvuuksiin kuuluu tarkkuus joka työssä ja halu laajentaa ammattitaitoaan. Sonja on koulutukseltaan myös kosmetologi ja kosmetiikkaneuvoja.

Janina

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
VAASA »

Janina on luonteeltaan rauhallinen, huumorintajuinen ja järjestelmällinen. Janinan vahvuutena on tarkka parturityö. Hän toteuttaa asiakkaan toiveen nopeasti ja laadusta tinkimättä.

Emilia

Parturi-kampaaja