Hiustalo Vaasa, Kivihaka

Citymarket Kivihaka
Kokkokalliontie 6
65300 Vaasa

Avoinna:

Ark 9-20 la 9-16

Reittihaku

Hiustalo sijaitsee Vaasan Kivihaan Citymarketin aulatilassa. Parkkipaikat ovat ilmaisia ja niitä on runsaasti. Liikkeemme sisäänkäynti ja tilat ovat sopivia myös liikuntarajoitteisille, koska sisäänkäyntimme on avara. Meille ei ole kynnystä tulla palveltavaksi!

Vaasan tiimi muodostuu kuudesta ammattitaitoisesta, huumorintajuisesta sekä palvelualttiista parturi-kampaajasta. Jokainen asiakas saa meiltä opastusta hiustenhoitoon ja - laittoon kotona, sekä suositukset juuri hänen hiuksilleen sopivista tuotteista, jotka löytyvät näppärästi tuotemyymälän laajasta valikoimasta. Tiimin ilmapiiri on hyvä, rento ja kannustava, joka välittyy myös asiakkaille. Tiimimme kouluttautuu jatkuvasti, joten olemme aallonharjalla uusista trendeistä ja tuotteista aina hyvissä ajoin.

Kuvia kampaamosta

Tea

Parturi-kampaaja, esimiesharjoittelija

Tea on ystävällinen asiakaspalvelija, joka palvelee jokaista asiakasta henkilökohtaisesti. Tean vahvuuksiin kuuluu tuotetuntemus ja perusvarma parturi-kampaajan työ. Tea palvelee asiakkaita myös ruotsin kielellä. Tea on koulutukseltaan myös kosmetologi ja kosmetiikkaneuvoja.

Noora

Parturi-kampaaja

Noora on rauhallinen ja tarkka asiakaspalvelija. Hänen vahvuuksiaan on leikkaukset ja kampaukset, mutta taitaa myös muut työt erittäin ammattitaitoisesti, kuten kulmakarvojen värjäykset ja muotoilut. Noora työskentelee myös Seinäjoen toimipisteessä

Sonja

Parturi-kampaaja (äitiyslomalla)

Sonja on iloinen ja pirteä asiakaspalvelija, joka on aina valmiina tarttumaan toimeen. Hän palvelee ilolla myös perheen pienimmät asiakkaat. Sonjan vahvuuksiin kuuluu tarkkuus joka työssä ja halu laajentaa ammattitaitoaan. Sonja on koulutukseltaan myös kosmetologi ja kosmetiikkaneuvoja.

Janina

Parturi-kampaaja (äitiyslomalla)

Janina on luonteeltaan rauhallinen, huumorintajuinen ja järjestelmällinen. Janinan vahvuutena on tarkka parturityö. Hän toteuttaa asiakkaan toiveen nopeasti ja laadusta tinkimättä.

Ari

Parturi-kampaaja, esimies

Ari on luova, visuaalinen ja ystävällinen parturi-kampaaja, joka on työskennellyt Hiustalossa jo yli 10 vuotta. Hän työskentelee pääsääntöisesti Seinäjoen Päivölän liikkeessä, mutta palvelee asiakkaitaan säännöllisesti myös Vaasassa. Hän on suorittanut syventävän värimestari-kurssin, sekä Sassoon-leikkauskoulutussarjan. Arin vahvuuksiin kuuluvat vaativat värjäykset, erinomainen parturityö (myös jenkkisiilit), hiustatuoinnit, sekä tuotetuntemus.