Hiustalo Valkeakoski,

Citymarket Valkeakoski
Hakalantie 1
37600 Valkeakoski

Avoinna:

Ark 9-20, la 8-16 (Pyhäpäivät voivat vaikuttaa liikkeen aukioloaikoihin.)

Reittihaku

Liikkeemme sijaitsee kauniin kesäkaupungin Valkeakosken ytimessä Torikeskuksessa. Liikkeemme on pieni ja kotoisa. Tiimimme koostuu iloisista ammattilaisista joilta hoituu kaikki parturi-kampaajan työt. Meiltä löydät myös laajan tuotevalikoiman: Kérastase, Redken, Goldwell, Wella, Bonacure, Osis, Color Mask, Crestol, Tigi sekä Cutrin. Autamme mielellämme kaikissa tuotteisiin sekä hiuksiin liittyvissä kysymyksissä. Tervetuloa!

Kuvia kampaamosta

Anne-Mari

Parturi-kampaaja, esimiesharjoittelija

VARAA AIKA,
VALKEAKOSKI »

Anne-Mari tykkää tehdä isoja muutostöitä ja suunnitella toimivan kokonaisuuden asiakkailleen. Anne-Marilta taitaa monipuolisesti kihara- kuin värityöt. Hän palvelee asiakkaansa aurinkoisella ja energisellä asenteella. Anne-Marilta luonnistuu myös hiustatuoinnit. Hän löytää mielellään sopivat kotihoitotuotteet asiakkailleen.Wella Color Craft Specialist. Service also in English.

Aurora

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
VALKEAKOSKI »

Aurora on kokenut alan ammattilainen ja hänen vahvuuksiaan ovat isot muutostyöt sekä lyhyet naisten hiustenleikkaukset. Aurora palvelee asiakkaansa varmuudella ja iloisella asenteella. Tervetuloa Auroran palveltavaksi!

Erika

Parturi-kampaaja

VARAA AIKA,
VALKEAKOSKI »

Erika on tuore alan ammattilainen, joka palvelee asiakkaansa rauhallisella asenteella. Erikan vahvuuksia ovat naisten hiustenleikkaukset ja Erikan erikoisvahvuuksia ovat jokaiselle asiakkaalleen räätälöidyt hiuspohjan hoidot ja hieronnat. Tervetuloa rentoutumaan Erikan palveltavaksi! Service allso in English.